Az meleg (homoszexuális), aki jobb kezén hordja a karórát?
Figyelt kérdés
Az ismerősöm ezt mondta.2009. szept. 23. 17:57
1/20 anonim válasza:
Az ismerősöd hülye. Már bocs. És aki a karkötőt, az is? Hm, nem is tudtam, hogy meleg vagyok :D Ekkora baromságot is régen hallottam már. Mennyi idősek vagytok?
22/F
2/20 anonim válasza:
Hűha!! Meleg van!! Ja neeem!!! Én vagyok meleg????!! Az ismerősöd hülye. Így, ilyen egyszerűen. Szokás kérdése, hogy az ember melyik kezén hordja a karórát. És aki nem hord karórát, az apáca vagy szerzetes? Esetleg nem nélküli? Hm?
3/20 anonim válasza:
de hülye az a ismerősöd xdddddddddddddddddddddddddddd
4/20 anonim válasza:
ekkora hülyeséget még nem halottam xd
5/20 anonim válasza:
Az ismerősödnek elég fura elképzelései vannak. Amúgy meg általában bal kezesek szokták a jobb kezükön hordani a karórát.
6/20 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy az órát mindig az ellentétes kezen kell hordani, mint amilyekkel írunk. De hát szerintem ez is hülyeség, tehát csak szokás kérdése ki melyiken hordja!
7/20 anonim válasza:
Hmm, jó tudni, hogy meleg vagyok :)
Mindig is a jobb kezemen hordtam, nem tudom, miért, kényelmesebb.
8/20 anonim válasza:
jobb kezemen hordtam a karórát amig hordtam mivel balkezes vok
de ettől még nem vok leszbi . :D
10/20 anonim válasza:
én balkezes vagyok és az órámat is a balkezemen hordtam régen. sőt a telefonomat is bal kézben tartom, ha telefonálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!