Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sráccal büntessem a pasim?
Megérdemelné!
Kötözd ki és mondod neki előtte hogy van egy "meglepetésed" számára. Csak akkor jön a bökkenő amikor bejön a srác és elkezdi le**opni a barátod. Ezt egy egész életre meg fogja jegyezni, és tudod mit??? Vedd fel az egészet videóra és hogyha legközelebb megcsal mond azt hogy megmutatod ország világnak a videót. Ez akkora gecziség hogy szerintem vele fogod leélni az életed mert az biztos hogy más nőhöz nem fog nyúlni élete végéig!
Abba senki bele sem gondol, hogy esetleg szerencsétlen csávó azért csalta meg ezt a szerencsétlent, mert használhatatlan, és elb@.szott valamit...
Egy bu-zival ez életre szóló trauma lehet, amiért konkrétan én feljelentenélek, és úgy megnyerném a pert, mint a huzat. Amire készülsz, drágaságom, az tulajdonképpen fajtalankodás és erőszak. Ha jól tudom 6-8 év jár érte.
ez elég vad,de jó.
esetleg nézess vele valami nagyon undi/szuper gagyi filmet. Az is elég kínzó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!