Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » [Meleg téma] Hogy vegyem rá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[Meleg téma] Hogy vegyem rá a páromat, hogy ő is legyen passzív néhanapján?

Figyelt kérdés

Tehát 20-as éveink elején járó meleg pár vagyunk, elméletben mind a ketten unik (aktív is és passzív is) vagyunk. A párom már jó ideje csak aktív és én vagyok a passzív, viszont én nem akarok állandóan passzív lenni, mert vannak más szükségleteim is. Amikor ez felmerül hazudozik összevissza hogy neki most fáj, nem lehet, holott semmi baja sincs. Ami már másfél éve fáj az krónikus szerintem és mindenképpen igaztalan + biztos hogy nem a méretemmel van a probléma, mert nem 40 centis hogy fájjon neki. Hogy vegyem rá szerintetek, hogy pár alkalommal én is lehessek aktív?

p.s. Nem zavarnak a homofób válaszok, mindig jól jön egy kis nevetés. Egyébként párommal elítéljük a melegfelvonulást és annak (számunkra)undorító elemeit. Ez nem utcára való.

2013. aug. 28. 06:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Addig ne engedd magad valagba pucolni amíg ő sem.
2013. aug. 29. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
9-es, nagyon jól kezelitek a kérdést, gratula. Szerintem nem lehet egy kapcsolat akadálya az, ha mindkét fél aktív vagy passzív, mert rengeteg megoldást tudok elképzelni, hogy azért mindkét fél elégedett legyen a kapcsolatban, de annyi dolog fontosabb egy jó kapcsolathoz, hogy ez inkább csak megoldandó feladat, mint probléma, ha a két fél igazán szereti egymást.
2013. aug. 29. 22:50
 13/18 Béla211 ***** válasza:
98%
Nekünk is volt illyes mi problémánk. A párom passzív volt én meg inkább uni passzív. Aztán két évig kb én voltam az aktív mire sikerült vele megkedveltetnem az aktív szerepet most már úgy kell kérnem ha szeretnék aktívkodni annyira belejött a dologba:) Amúgy meg beszéljétek meg lehet ,hogy neki csak egy pózban jó csak nem meri mondani . Meg mi szeretkezés közben is beszélünk ha nem jó úgy pózt váltunk. Van olyan nekem is ,hogy valamikor jó az a póz nincsen valamikor nem ha nem jó megkérem ,hogy csináljuk másikba. De ehhez őszintének kell lenni és nem kell megsértődni azon ha azt mondja ,hogy neki ez így nem jó és inkább csináld így. Ha szeretitek egymást nem az a megoldás,hogy elhagyod.
2013. aug. 30. 05:03
 14/18 ftf1983 ***** válasza:
96%
Béla211 nagyon tetszik, amit írtál, hogy szex közben is beszéltek! Sajnos nagyon kevés pár van, akik beszélnek a szexről és főleg közben, pedig senki nem gondolatolvasó és ha nem mondják, hogy mi jó vagy mi nem vagy éppen mire vágynak, akkor a másik nem fogja tudni és nem is lesz igazán jó a szex...
2013. aug. 31. 13:19
 15/18 Béla211 ***** válasza:
97%
Igen ez az. Szerintem pont e mmiatt megy tönkre egy csomó kapcsolat, mert nem beszélik meg ,hogy a másiknak mi a gondja baja.
2013. aug. 31. 15:00
 16/18 -remete- ***** válasza:
Nálam ugy müködöt finoman elkezdtem ujjazni simogatni és egy idő után már ő maga akarja.
2018. nov. 29. 08:08
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
De sz@r lehet buz1nak lenni istenem.... Egészség embernek már az is undorító ha elképzeli amit egymással csinálnak... Sajnálom is őket hogy így kitolt velük a természet...
2019. jan. 24. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk ugy kezdodott a kapcsolat ,h o aktiv, en uni aktiv!

Az elejen nagyon zavart, h csak o volt az aktiv, eleg dominansan viselkedett az agyba. Mivel az elozo kapcsolataimba en inkabb aktiv voltam, nagyon furcsa volt, h hirtelen atkerultem a masik oldalra. Sokszor nagyon fajt,mert nem tudtam ellazulni rendesen. Kezdetben rossz volt, de bevallom mara mar megszerettem (ennek mar 2,5 eve, hogy ez a felallas)... Egyszer megprobaltuk nala, h o legyen a passziv fel, de sajnos nem ment neki, lattam rajta ,h tenyleg nem birja... Sajnos vannak ilyenek. Nekem is neha hianyzik az aktiv szerep, de ezeket a vagyaimat a parom kompenzalja...es ezekkel a plusz atrakcioival amit kapok tole, ezekkel igy boldogga tesz.

En nem hallgatnek azokra akik azt irjak h rogton dobd, es szakitsatok...ez hulyeseg... Beszelj vele, uljel le vele, es mond el ,h mit szeretnel, es kerd meg ot h talaljatok meg kozosen a megoldast, h mind a kettotoknek jobb legyen. Biztosan nem fog ezen megsertodni,inkabb boldogabb lesz, h erzi azt h jobba akarod tenni a kapcsolatotokat (mondjuk ezt el is mondhatod neki, h te jobban akarsz teljesiteni az agyba, h neki is jobb legyen)... (na most jo sokszor leirtam a ,,jobb" szot 😊😊)

Masreszrol en a baratommal sokat beszelek a szexrol, es szexkozben is sokat beszelgetunk,kerdezgetjuk egymast, stb... en nem is birnam ki neman egy szexet 😊😊😊 o meg szereti a hangokat 😊😊

Nekunk is voltak gondjaink az elejen a szexel...de mara mar osszeszoktunk...egy parkapcsolatba nem olyan a szex mint egy futo kalandnal... itt ki kell ismerni az embert, meg kell ismerni teljes mertekbe a masik ember testet es kivansagat... ne csuggedj... csak beszeljetek

25-26 eves fiuk

2019. jan. 24. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!