Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
[Meleg téma] Hogy vegyem rá a páromat, hogy ő is legyen passzív néhanapján?
Tehát 20-as éveink elején járó meleg pár vagyunk, elméletben mind a ketten unik (aktív is és passzív is) vagyunk. A párom már jó ideje csak aktív és én vagyok a passzív, viszont én nem akarok állandóan passzív lenni, mert vannak más szükségleteim is. Amikor ez felmerül hazudozik összevissza hogy neki most fáj, nem lehet, holott semmi baja sincs. Ami már másfél éve fáj az krónikus szerintem és mindenképpen igaztalan + biztos hogy nem a méretemmel van a probléma, mert nem 40 centis hogy fájjon neki. Hogy vegyem rá szerintetek, hogy pár alkalommal én is lehessek aktív?
p.s. Nem zavarnak a homofób válaszok, mindig jól jön egy kis nevetés. Egyébként párommal elítéljük a melegfelvonulást és annak (számunkra)undorító elemeit. Ez nem utcára való.
Nalunk ugy kezdodott a kapcsolat ,h o aktiv, en uni aktiv!
Az elejen nagyon zavart, h csak o volt az aktiv, eleg dominansan viselkedett az agyba. Mivel az elozo kapcsolataimba en inkabb aktiv voltam, nagyon furcsa volt, h hirtelen atkerultem a masik oldalra. Sokszor nagyon fajt,mert nem tudtam ellazulni rendesen. Kezdetben rossz volt, de bevallom mara mar megszerettem (ennek mar 2,5 eve, hogy ez a felallas)... Egyszer megprobaltuk nala, h o legyen a passziv fel, de sajnos nem ment neki, lattam rajta ,h tenyleg nem birja... Sajnos vannak ilyenek. Nekem is neha hianyzik az aktiv szerep, de ezeket a vagyaimat a parom kompenzalja...es ezekkel a plusz atrakcioival amit kapok tole, ezekkel igy boldogga tesz.
En nem hallgatnek azokra akik azt irjak h rogton dobd, es szakitsatok...ez hulyeseg... Beszelj vele, uljel le vele, es mond el ,h mit szeretnel, es kerd meg ot h talaljatok meg kozosen a megoldast, h mind a kettotoknek jobb legyen. Biztosan nem fog ezen megsertodni,inkabb boldogabb lesz, h erzi azt h jobba akarod tenni a kapcsolatotokat (mondjuk ezt el is mondhatod neki, h te jobban akarsz teljesiteni az agyba, h neki is jobb legyen)... (na most jo sokszor leirtam a ,,jobb" szot 😊😊)
Masreszrol en a baratommal sokat beszelek a szexrol, es szexkozben is sokat beszelgetunk,kerdezgetjuk egymast, stb... en nem is birnam ki neman egy szexet 😊😊😊 o meg szereti a hangokat 😊😊
Nekunk is voltak gondjaink az elejen a szexel...de mara mar osszeszoktunk...egy parkapcsolatba nem olyan a szex mint egy futo kalandnal... itt ki kell ismerni az embert, meg kell ismerni teljes mertekbe a masik ember testet es kivansagat... ne csuggedj... csak beszeljetek
25-26 eves fiuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!