Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztatamasszázs! Csinálták már neked?
#9:
Te nem fogod fel, hogy a b*ziság nem mindig tudatos. Van, hogy az ember azt hiszi magáról, hogy hetero, de a tudatalatti buzogány vágyai ilyen formában törnek felszínre.
12-es
Állandóan te jössz ezzel a süketeléssel az ilyen kérdéseknél?
Rossz hírem van. Nézz magadba. A túlzó elutasítással saját eltitkolt, elnyomott ferde hajlamaidat próbálod palástolni. Legfőképp önmagad előtt.
"Rossz hírem van. Nézz magadba. A túlzó elutasítással saját eltitkolt, elnyomott ferde hajlamaidat próbálod palástolni. Legfőképp önmagad előtt."
Jóvan, próbálod magyarázni itt a bizonyítványt :D Inkább fogadd már el, hogy b*zi vagy, oszt' cső :D
Amúgy a b*zipártolók legnevetségesebb érve ez, amit itt felhozol: "biztos azért vagy homofób, meg azért gyűlölöd a b*zikat, mert titokban te is az vagy"
Na és akkor mi van azokkal, akik arachofóbok? :D Ők meg titokban pókok, mi?
Vagy aki undorodik a patkányoktól, az titokban patkány, nem? :D
Ne röhögtess már, kiskancsó :D
Inkább menjé' dugj fel valamit a seggedbe, oszt' buzeráld a prosztatádat :D
Kiskancsó vagyok.
Elmegyógyász haverom üzeni, szeretne megismerni.
A következő tanulmányának te lennél a témája.
"Elmegyógyász haverom üzeni, szeretne megismerni.
A következő tanulmányának te lennél a témája."
Ha fizet annyit, mint amennyit a munkámmal keresnék, benne vagyok, de ingyen nem töltöm hülyeségekkel az időmet ;)
A sok az relatív fogalom. De 5-600 nettó az én fogalmaim szerint - és a KSH szerint is - soknak számít ;)
Te mennyit is keresel azzal a roppant nagy eszeddel? :D
# 8/18 Időpont 08-26 19:41
Ezért lesz majd prosztata rákod, mert még az urológushoz is félni fogsz elmenni:D
A sok az relatív fogalom. De 5-600 nettó az én fogalmaim szerint - és a KSH szerint is - soknak számít ;)
Te mennyit is keresel azzal a roppant nagy eszeddel? :D
A válaszíró 35%-ban hasznos válaszokat ad.
# 18/19 Időpont 08-28 12:12
Most úgy őszintén szerinted kit érdekel az hogy mennyit keresel?:)
Kérdésre válaszolsz ha igen oké, ha nem húzzál vissza aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!