Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztatamasszázs! Csinálták már neked?
Figyelt kérdés
Kit kértél meg rá? Tényleg főleg bi és meleg fiúk szokása? Jó érzés?2013. aug. 26. 19:26
1/22 anonim válasza:
Igen, megkértem rá a BARÁTNŐMET, aki szívesen csinálta nekem többször, de nem elégszer. Csodálatos érzés volt és nem kell hozzá biszexuálisnak lenni. Én sem vonzódom a férfiakhoz, egyáltalán.
3/22 anonim válasza:
Magamnak csináltam ezzel:
Életem legjobb érzését éltem át így. Óh, és a lányokat szeretem.
19/F
4/22 A kérdező kommentje:
Én is a lányokat szeretem, de pl vhogy megalázónak érezném barátnőm előtt... Nektek nincs ilyen érzésetek??
2013. aug. 26. 19:36
5/22 anonim válasza:
Kezd nagyon "meleg" lenni a hangulat...
6/22 anonim válasza:
# 4:
Nekem nem volt. Ilyen téren viszonylag felvilágosult volt és még ő mondta, hogy az tényleg jó a fiúknak.
De igazából, ha felcsatolhatóval csinálta volna nekem, még attól sem éreztem volna megalázónak.
# 5:
Ez még olyan messze van a melegségtől, mint a páwák az igazi férfiaktól.
7/22 anonim válasza:
De miért érzed megalázónak? Pont előtte nem kellene semmit sem eltitkolnod.
8/22 anonim válasza:
Aki ilyet csinál, az b*zi, és kész. Az én seggemen nem közlekedhet befelé semmi. A gondolatától is írtózok, hogy bárki is a seggembe nyúkáljon.
9/22 anonim válasza:
# 8 ma 19:41:
De nem fogod fel a borsónyi agyaddal, hogy attól mert valaki szereti ha masszírozzák a prosztatáját, nem fogja automatikusan a férfiakat szeretni?
10/22 A kérdező kommentje:
Kár vitázni a korlátolt buta emberekkel! Szóval ne vitázzatok. Nem tudom elmondani miért érezném megalázónak csajjal:(
2013. aug. 26. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!