Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet látni egy fiún, hogy meleg? (bőv lent)
Hát, köldökig kivágott rózsaszín póló pl?
De nem lehet sztem észrevenni, ha nem viselkedik úgy. De én nem vagyok meleg. 19 f
általában a melegekneka járásuk, testtartásuk is más.
lásd pl lakatos márk...
Rózsaszínű ing
Affektálás
"B*zis" járás (olyan mint amikor egy jó csaj megy - mármint azt próbálja utánozni)
Kistáska amiben több pipiere bizgentyű van, mint bármi más
"Női" nevetés (idétlen mesterkélt jódlizós)
Nem tud hangosan fingani
Ápoltság és divat túlzásbavitele "jaj letört a körmöm" meg "ez a cipő nem megy ezzel a táskával"
Izgalomba jön a különböző sporteseményeken és nem az eredmény vagy az esemény nagysága miatt
Balotelli híres "gorilla-beállós" háttérkép a gépén
Minden ratyimeneten ott volt
LMP párttagság
A strandon folyton a zuhanyozóba mászkál mindenféle ürüggyel ahonnan enyhén lihegve magas vérnyomással távozik arcán bódult mosollyal
5 srácból max 1 emberen látni a többin nem.
A járás-riszálás kevesekre jellemző.
Nagyon sok téveszme van itt egyesekben..manapság senkiről sem tudható hogy meleg vagy sem.
Ha rádobsz egy darab fémet, azonnal elolvad.
Másképp nem, mert vannak lányosabb lelkületű hetero fiúk is, nincs összefüggésben a vonzódási kör, és a viselkedés.
igen Botond, minden meleg a te s.eggedet akarja, szerintem bújj el vagy a legbiztosabb ha felkötöd magad.
egyébként sokszor sehonnan, miért kéne azt látni rajta? nem kell hirdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!