Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne ragadjanak rám a nők? (meleg kérdés)
Az igazat megvallva,azt észre vették,hogy nem tepersz a csajokért,és az +ba be jön nekik.Ismerem a nőket...
Ha közhírré teszed,hogy a másik csapatban járszol,abba maradnak a felkérések.
Mondjuk mondhatnád azt, hogy:
Volt egy barátnőd, akiben nagyot csalódtál, és egyenlőre nem szeretnél újat, boldog és teljes életet élsz így is.
Az meg, hogy általánosságban ne legyél vonzó sok nő számára, úgy tűnik megoldhatónak, ha mondjuk nem fürdesz egy két hétig:D Ha akarsz, próbálj meg változtatni az öltözködéseden, vagy vmi hasonló.
Elsőnek meg ment a plusz az analógiáért, behaltam :DDDD
én sem igazán miért nem lehet tényleg nemet mondani?
most ezen miért kell annyit filózni? :D
senkivel sem kötelező randiznod ha nem akarsz
"bocs van bnőm!"
és ennyi
nem kell megindokolnod,hogy de ez és az a helyzet,fényképet biztos nem fognak kérni, hogy "bocs nem hiszem el hogy van bnőd,tuti meleg vagy,mutass képet!"
sztem simán el lehet intézni
nekem van bnőm,de elég sok nő a társaságomban egyértelmű jelet ad nekem,hogy szeretnének randizni....ilyenkor megmondom,hogy van bnőm,és ennyi....nem erőszakolnak meg :D
6-os
milyen jeleket kapsz, elárulod? Mondj már egy-két példát, légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!