Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elítélendő módon cselekedtem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő módon cselekedtem?

Figyelt kérdés

Egyik este edzés után hazafelé tartottam a kondiból, amikor az utcán leszólított egy néger lány. Elmondta, hogy buliba készül, de a barátnője kiütötte magát, így nincs aki elmenne vele. Közöltem, hogy ne haragudjon, de két órát edzettem, kidőltem, minden vágyam, hogy egyek és lefeküdjek aludni. Mondta, hogy jó, akkor menjünk hozzám, ő majd segít ellazulni, közben félreérthetetlenül mosolygott és simogatta a vállamat. Megkértem, hogy hagyjon békén, mert bár szép lány (tipikus néger nő, nagy segg, nagy mell, széles orr stb.), viszont van barátnőm (nincs, de ez általában beválik, egyébként sem a nőkhöz vonzódom, bár ezt senki meg nem mondaná). Azt felelte, hogy bevesszük őt is. Rövidre akartam zárni a dolgot, egyszerűen megmondtam, hogy idézem: Bocs, de nekem nem tetszenek a színesbőrű emberek. (Azt azért nem árultam el, hogy eddig mindig éreztem egy jellegzetes szagot, ami körüllengi a legtöbb feketét, legalábbis akikkel találkoztam eddig, ennél a lánynál is megvolt, és eleve, sem arcuk formája, sem a testük, egyáltalán semmi nem izgató számomra). Megsértődött, kiabált, hogy büdös rasszista, válaszolni se tudtam, elviharzott.

Olyan nagy bűn lenne, hogy nincs bennem nemi vágy a feketék, ázsiaiak, arabok iránt? Semmi más szempontból nem gondolom úgy, hogy rasszista lennék, nem tartok pl: minden négert dologtalan semmirekellőnek, sem az arabokat terroristának, csupán ez, hogy nem izgatnak fel.

Előre is kösz az értelmes válaszokat.

21/F

2013. jún. 7. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő. Valamivel le kellett rázni, és az elmondottak alapján úgy tűnik mással nem nagyon sikerült volna...
2013. jún. 7. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
köcsög rasszista vay!
2013. jún. 7. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Tőrőlték azt a komentemet amibe lei irtam igy hol dugtam volna meg , ugy hogy ne veszéjeztese a magántulajdont és ne segitsek az esetleges ilágális bevándórlóknak ami nem biztos hogy tőrvényes segiteni őket .

És meg határoztam a biólógia besorolásukat aminek kapcsán kifektetem egy szaxuális perverzitást amit sokan (büntetendővé is tenének) nem fogad el mindenki . :(

2013. jún. 7. 21:13
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

jaj szegény utolsó.. :(

de rossz lehet ilyen ostobán élni :(

sajnálom, hogy ezt a terhet kell cipelned :(

2013. jún. 7. 22:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A kutyatenyésztők szerint "a fajok keveredése korcsok megjelenéséhez vezet" . Ez a nézetet egy bajszos festő is sokat emlegette.
2013. jún. 8. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
óóó ha a helyedben lettem volna...úúgy meg qrom,hogy még az eget is nagybőgőnek nézi.
2013. jún. 9. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!