Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Hajlandóak lennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hajlandóak lennétek adott szituációban (pl. többnapos kirándulás) egy ágyban aludni egy nyíltan meleg sráccal?

Figyelt kérdés

2013. jún. 6. 21:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Jajj istenem, minek kell ezen ennyit lovagolni? ALVÁSról van szó, semmi többről. "Seggel a falnak"? Miért, mitől félsz alvás közben...?

Alvás közben mit számít, hogy kivel él nemi életet az illető? Mi az hogy lányokhoz, vagy fiúkhoz rakni? Nem tök mindegy? Emberek vagyunk, fel kéne nőni...

2013. jún. 7. 00:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval teljesen egyetértek!

Szerintem azzal aludjon akivel akar, bizos vannak barátai az osztályban. Amúgy csak 2 személyes ágyak lesznek?

2013. jún. 7. 08:20
 13/20 FDra ***** válasza:
100%

Én meleg srác vagyok, és három nagyon jó barátommal már rengetegszer aludtunk egy ágyban, amikor egymásnál buliztunk/tanultunk... soha eszembe se jutott, hogy bármi is történjen közöttünk és nekik se fordult meg a fejükben, hogy esetlegesen rájuk másznék. Mert tudjátok, a barátság erről szól. Meg amúgy is, itt a kulcsszó, hogy BARÁTSÁG, azaz semmi szexuális vonzalom nincs a két fél között.

Az már másabb helyzet, hogy ha mondjuk szerelmes abba a fiúba a srác, aki mellett aludnia kellene, de ilyenkor meg vagyunk annyira értelmesek, hogy inkább máshova menjünk, hogy ne legyen egyik félnek sem kellemetlen.

Emberek, a melegek nem egy különleges állatfaj, hanem csak egyszerűen másra áll fel nekik :D Ettől függetlenül mi sem izgulunk rá bárkire és a barátság fogalma ugyanolyan tiszta számunkra :D A határokat meg lehet (kell) tartani...

2013. jún. 7. 12:06
 14/20 anonim válasza:
100%

13-nak:

Gratulálok, végre egy értelmes ember értelmes válasza.

Egy meleg férfi

2013. jún. 7. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

igen

ha bejön akkor meg főlleg igen.

2013. jún. 8. 23:29
 16/20 anonim válasza:
29%
Mien kérdés ez?????
2013. jún. 8. 23:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#13 nak megy a pont!!

A válaszom igen, én aludtam már meleg haverral dupla (!!) ágyban, és nem szerettem *volna* ha rám nyomul, de mivel sohase volt olyan közöttünk, persze eszebe sem jutott (marmint ha igen, nem mutatta).

De lehet, nem vagyok eleg kanos, aludtam már nagyon közel olyan lanyhoz aki eléggé bejött, de persze nem mertem semmit csinálni (meg szüz korunkban). Asszem akkor ö is elég vonzonak talált, de persze ö se. Kezdeményezés...

Asszem még senkivel sem aludtam szimpla ágyban (vagyhogy) kivéve a barátnömet, mikor volt. Ja meg gyerekkorban családtaggal.

Az már tul sok lenne az érintkezésböl, kivéve persze, ha SOSvan. Inkább enyhen kinos helyzetek mint kényelmetlenség ;-p

2013. aug. 4. 03:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén meleg vagyok, és aludtam már többször együtt heteró sráccal (kollégával és haverral is). Egyik esetben sem éreztem azt, hogy ez bármelyikünknek komolyabb problémát okozott volna...Aludtam olyannal is, aki kimondottan tetszett, de akkor is hülye lettem volna a barátságot elrontani azzal, hogy bármi mást csinálok az ágyban az alváson kívül. :)
2013. aug. 4. 03:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Tobb meleg baratom is van, es siman alszunk egy agyban ha eppen ugy hozza a helyzet/szukseg. Eszembe sem jut, hogy esetleg kozelednenek hozzam. Mind tudjak rolam, hogy eleg erosen hetero vagyok, es amig en tiszteletben tartom, hogy ok melegek, addig ok tiszteletben tartjak azt, hogy en nem vagyok az. Nem beszelve arrol, hogy sohasem tennenk kockara a baratsagunkat ilyen dolgokert. Sok embernek csak fel kellene noni egy kicsit.
2015. júl. 15. 12:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

volt rá precedens.éjjel átkaroltam mert barátnőmmel álmodtam.vicces volt megmondani neki,hogy nem melegedtem meg az este folyamán,hanem...szóval igen.

de nem ment a barátságunk rovására dolog,lehet vele poénkodni.

2015. júl. 15. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!