Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik börtönbe kerülnek, nem félnek, hogy ott megerőszakolják őket, vagy a magyar börtönökben nincs ilyen?
csak Amerikába vannak ilyenek.. Nemi erőszak nincs Magyarországon de még verekedés sincsen csak nagyon nagyon elvétve..
2 év 3 hónapot voltam bent adócsalásért. Nem mondom magam nagydarabnak mert egyáltalán nem vagyok az és nem úgy kell elképzelni a börtönt, hogy tele gyilkossal és brutális erőszaktevővel... piti tolvajok azok vannak de gyilkosok nagyon elvétve vannak meg nem zárnak össze pl. egy adócsalót egy többszörös gyilkossal... bolti lopás, adócsalás, sikkasztás, ittas vezetés, tartozás.. ilyenkért voltak bent azok akikkel én ültem. Nem akarok hazudni de a 2év alatt egyetlen egy verekedésről hallottam és azt sem láttam!
annyi az oka, hogy senki nem akar 2, 3, 4 vagy akármennyi hónnappal tovább bent lenni. Kicsik a magyar börtönök és minél hamarabb küldenének kifele mindenkit. Ezért mindenki hajt a jó magaviseletre. 9 hónappal engedtek ki engem hamarabb mint amennyit ülnöm kellett volna. Senki nem kockáztat meg 1 napot sem egy verekedésért!
nekem van börtön ör spanom ő ezt monta
ez nem amerika itt aki nem bzi az nem is lesz
tehát előbb veri ki mint más megkurjon
és mivel felnőt férfiakról van szó siman elvonulnak egy laza csapolásra tehát nem Bzulnak be
Börtön,és cellatárs függő is.Ha valaki életfogytigot kap annak mindegy,hogy meg hosszabitják a büntit vagy sem,ha dugni akar dugni fog.
Voltak nagy elqrások hazai dutyiban: egy tolvaj srácot be dobtak 3 gyikos közé,és a gyereket is meg ölték...ott mind a 2kapott +10et, a3. pedig +5öt mert nézte.
egyébként cella zárás után 15 perc áll rendelkezésükre,mert annyi időközönként kukkant rájuk az őr.
12-es, Te fogházban voltál és nem börtönben, jól írom?
Mert a fogház egy fokozattal enyhébb, mint a börtön.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!