Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azok a férfiak, akik börtönbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik börtönbe kerülnek, nem félnek, hogy ott megerőszakolják őket, vagy a magyar börtönökben nincs ilyen?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 26. 20:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 26. 20:57
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Fenéket nincs, általában verekedéssel döntik el, hogy ki lesz a k*csög meg a csicska. Sitt előtt érdemes jól szétgyúrni magad, mert különben csúnyán megdugnak :D.
2013. ápr. 26. 20:58
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem ők a Kung fu panda akkor bizony kapnak a seggükbe.
 4/19 Andii1 ***** válasza:
92%
tán t" és oda készülsz?! :DD
 5/19 anonim ***** válasza:
78%
Most sajnálnom kéne őket emiatt? Talán nem utána kéne félni, hanem a bűncselekmény elkövetése előtt gondolkozni...
2013. ápr. 26. 20:59
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akik oda kerülnek előzőleg nem tudnak róla, hogy oda fognak kerülni. Az meg megint hülyeség, hogy azért nem rabolják ki az idős nénit, mert a börtönbe majd megerőszakolják őket.
2013. ápr. 26. 20:59
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem atol fug mit kovetel el.

a pedofilokat a noeroszakolokat gyerek vetoket stb meg a kemeny bunozok is elitelik.ha egy ilyen bekerul az kicsinallyak altalaba ok a csicskak kocsokog.

2013. ápr. 26. 21:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

7es, nem erről van szó...

persze, hogy félnek, de mit tudnak tenni? hülyére gyúrják magukat, hogy esetleg legyen esélyük, de egy marihuána dealer nem mérhető mondjuk egy sorozatgyilkoshoz:D

2013. ápr. 26. 21:07
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve olvastam egy börtönös blogot, ott azt írták, nagyon ritka a nemi erőszak, inkább kiverik maguknak a WC-n, ha már nagyon kanosak. Nem tudom, ennek mennyi az igazságtartalma.
2013. ápr. 26. 21:13
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyuras nem minden kene meg boxolni is

Szerintem igy tobb eselye van.

2013. ápr. 26. 21:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!