Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Utalhat szexuális orientációra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utalhat szexuális orientációra az, ha egy srác kocsijának a rendszáma GAY-___?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 21:07
1 2
 11/19 walk w1th mee ***** válasza:
100%
XD elgondolkodtató kérdés:D
2013. ápr. 21. 22:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én LSD-xxx-et láttam. Lehet h drogdíler kocsija volt.
2013. ápr. 21. 22:39
 13/19 IamME21 ***** válasza:
100%
Hát fiam, téged sem az eszedért szeretnek.
2013. ápr. 22. 00:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

rengeteg 3 betűs magyar és angol szó létezik. butaság lenne azt gondolni, hogy akire pont ilyen rendszám jut, az kapcsolatban van a szó jelentésével. persze van még 2 lehetőség:

- az autó tulajdonosa VALÓBAN homoszexuális. de ennek nincs köze ahhoz, hogy milyen a rendszáma, pusztán a véletlen folytán jutott neki ilyen szerencsés (vagy éppen szerencsétlen) rendszám.

- lehetőség van pénzért cserébe kérni egy adott rendszámot. ebben az esetben nem véletlenül kapott ilyen rendszámot, hanem ő kérte, és lehet kapcsolat a szexuális orientációja és a rendszám közt..

2013. ápr. 22. 12:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
esetleg kérdezd meg tőle, hogy a rendszámot vette e vagy pedig kapta. a másik dolog, hogy ha vette, akkor nem csak a betűk, hanem a számok is "különlegesek". pl 123,666, 999, stb..
2013. ápr. 22. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
én múltkor HCL-eset láttam, jópofa volt :D
2013. ápr. 23. 19:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem hiszem,ha meleg lennék,nem szeretném így felhívni a figyelmet magamra,hogy "nézzétek! ott a Gay rendszámú kocsog,gyertek hugyozzuk le az autóját!"

Szóval kizártnak tartom.....amúgy se az autó rendszáma,hanem

az illető viselkedése határozza meg a szexuális hovatartozását.

Sajnálom hogy nem olyan választ kaptál,amilyet vártál,de ez egy kegyetlen világ,főleg homiknak :((

2013. ápr. 24. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:
És ha mondjuk JEW-rendszáma van, az utalhat arra hogy nincsen fitymája ? Hülyeség a köbön !
2016. jún. 6. 07:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Én MDR-es rendszámot szerettem volna, de sajnos már az N betűnél tartunk... Ugyanúgy, ahogy a NOL-, a GAY-rendszámok sem lettek betiltva. A rendszám elvileg a kocsi korát is meghatározná, nekem mindig d-vel kezdődő rendszámaim voltak, tehát kb. '93-asok, de az utolsóról lelopták a rendszámot, így h-val kezdődött az új rendszáma. Alapvetően a zOkmányiroda osztja a rendszámokat, betűrendben. A külön, igény szerinti rendszámokért fizetni kell - nézz utána!
2017. okt. 18. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!