Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha 2 fiú osztálytársatok nyíltan felvállalná, hogy egymással járnak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 20:53
21/26 anonim válasza:
Az, hogy kinek mi a szexuális beállítottsága az csak őrá tartozik. senkinek nincsen joga megszabni, elítélni, kiközösíteni emiatt senkit.
Hol van az egyenlő bánásmód? Én is sokakat tudnék elítélni sok minden miatt, de nem teszem.
az, hogy ők melegek, az az ő dolguk. és ha felvállalják, akkor mi van. azt csinálnak amit akarnak, szabad emberek.
22/26 anonim válasza:
Hát lehet, hogy néha kicsit "bámulnám" őket, mert még nem sok meleg párt láttam. De amúgy semmi bajom nem lenne vele, sőt örülnék, hogy egyre több az olyan ember, aki fel meri vállalni önmagát.
23/26 Bnjámin válasza:
Szét rugnám a fejüket, a bakancsommal :))
Ez nem természetes! Istentelen!!!
24/26 anonim válasza:
A vallást tessék a négy fal (templom falai) közt tartani, köszönjük. Isten létezését még senki nem bizonyította kézzel foghatóan. Ezzel ellenben a homoszexualitás létezik, embereknél is, állatoknál is, ami ugyebár a természet...
25/26 anonim válasza:
bátrak... igazából nekem nincs gondom az ilyen "más"emberekkel. :)) de sok ember ezt úgy gondolja hogy aki meleg az inkább ne hozza nyilvánosságra... főleg szerintem kitudódna a sulidba és megalázó lenne nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!