Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbok, hogyan lehetne elérni azt, hogy elfogadjátok a melegeket?
"Ha egy meleg apa ne adj Isten már kiskora óta úgy nevel egy kisfiút,hogy lány ruhákat aggat rá,babát ad a kezébe és úgy neveli egész életében? Vagy ott vannak az intézetek és a fiatalkorúak börtöne. A bent uralkodó lelki és testi erőszaktól,ha nem is mindenki,de bizonyos része az embereknek,kikerülve az életbe,homoszexuális lesz."
Te tényleg ennyire agyalágyult lennél? A melegek és a transzvesztiták nem ugyanazok. Egy meleg apa sem fog a fiára lányruhákat adni, miért adna? Meg merném kockáztatni, hogy a melegek jobban foglalkoznak azzal, hogy férfiasan nézzenek ki, mint a heteró férfiak...
És ez az intézetes, börtönös dolog? Ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam...
Azt akartam írni,hogy annyi még belefér nálam,hogy kézen fogva sétáltok az utcán.
akkor a heteroknál is csak ennyi férjen bele.
egyébként kit nyom, neked mi fér bele? én a kövér embereket nem kedvelem, és?
Komolyan a kérdező azt hiszi, hogy egy meleg apa lánynak nevelné a fiát? Röhejes...
A melegek teljesen elégedettek azzal, hogy férfinak születtek, nem akarnak nővé válni. Férfiként szeretik a férfiakat. Nem kell a heteró sémát rányomni a melegek kapcsolatokra, hogy két férfi közül az egyik tuti a lány.
Ijesztő, hogy egyesek mennyire nem ismerik a melegeket, de azért végletes kijelentéseket tudni ám tenni.
23 meleg F.
"Vagy ott vannak az intézetek és a fiatalkorúak börtöne. A bent uralkodó lelki és testi erőszaktól,ha nem is mindenki,de bizonyos része az embereknek,kikerülve az életbe,homoszexuális lesz."
Mért lennének melegek? Hallottál te már ilyet?
Inkább drogos bűnözők és lelki roncsok lesznek.
A szexuális hovatartozásukat ez nem befolyásolja.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!