Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbok, hogyan lehetne elérni azt, hogy elfogadjátok a melegeket?
"De ha egy csaj meg egy pasi falja egymást a metrón, az rendben van, ugye? :O"
De ez a természetes,és ha túlzásba esnek,hogy már szinte dugnak,arra is rá szól az ember.
Nekem semmi bajom nem volt a melegekkel.. Még egyszer nem mentem mögöttük , fogdosták egymás fenekét , MIKÖBEN OTT VOLTAM MÖGGÖTTÜK
grrrr :S ekkor voltam 13..
Na , azóta nem utálom a melegeket (akik nyilvánosan csinálják a dolgaikat)
amíg gyereket nem akarnak a , addig felőlem csak szeressék egymást
(mert szerintem ez egyfajta természetes védekezés a túlnépesedés ellen , szal' én támogatom a melegeket: HAJRÁ !)
22:05
Két férfi is alkothat egy párt, szóval nem helyt álló amit írtál!
22:05
Mintha valami Rákosi korszakból ugrottál volna elő.
Ha 3 dolgot betartanak,akkor részemről nincs gond velük:
1. Ne legyenek erőszakosak és ne nyomuljanak rá a hetero pasikra,főleg ha tudják,hogy hetero! Fogadják el,hogy ő nem meleg és ennyi!
2. A szexuális dolgaikat egymással a négy fal között csinálják. Max még a kézfogás elmegy utcán,de ne tovább.
3. Fiataloknak és gyerekeknek a szexuális identitásukat ne befolyásolják!
F/hetero
"Fiataloknak és gyerekeknek a szexuális identitásukat ne befolyásolják!"
Ez mi? Valami vicc?
Ki tud ilyesmit befolyásolni?
Ilyesmi sose történt meg, nem is történhetne.
"2. A szexuális dolgaikat egymással a négy fal között csinálják. Max még a kézfogás elmegy utcán,de ne tovább.
"
majd ha a heterok is így üdvözlik egymást, akkor kérhetsz iyleneket.
#18-nak üzenem:
Még,hogy nincs?? Miért nem lehet befolyásolni egy kisgyereket mondjuk? Pl.: Ha egy meleg apa ne adj Isten már kiskora óta úgy nevel egy kisfiút,hogy lány ruhákat aggat rá,babát ad a kezébe és úgy neveli egész életében? Vagy ott vannak az intézetek és a fiatalkorúak börtöne. A bent uralkodó lelki és testi erőszaktól,ha nem is mindenki,de bizonyos része az embereknek,kikerülve az életbe,homoszexuális lesz. Az esetek többségében a nemi hovatartozást nagyban az illető környezete,gyerekkora és annak hatásai döntik el. Csak elég kis részét képezi a meleg társadalomnak a genetikai veleszületettség.
--------------------------------------------------------
#19-nek üzenem:
Félreértetted a válaszomat,persze félreérthető is voltam.
Azt akartam írni,hogy annyi még belefér nálam,hogy kézen fogva sétáltok az utcán.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!