Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homofóbok, hogyan lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofóbok, hogyan lehetne elérni azt, hogy elfogadjátok a melegeket?

Figyelt kérdés

2013. jan. 12. 19:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

"De ha egy csaj meg egy pasi falja egymást a metrón, az rendben van, ugye? :O"

De ez a természetes,és ha túlzásba esnek,hogy már szinte dugnak,arra is rá szól az ember.

2013. jan. 12. 20:19
 12/25 anonim ***** válasza:
8%

Nekem semmi bajom nem volt a melegekkel.. Még egyszer nem mentem mögöttük , fogdosták egymás fenekét , MIKÖBEN OTT VOLTAM MÖGGÖTTÜK

grrrr :S ekkor voltam 13..

Na , azóta nem utálom a melegeket (akik nyilvánosan csinálják a dolgaikat)

2013. jan. 12. 20:59
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Igen, az már baj ha meg fogják egymás kezét. Két férfi nem sétál kézen fogva. Max kezet fognak vagy akkor ha az egyik segítségre szorul. Ez két pár között való. ha heterók csókolóznak az normális akár utcán is, bár ott is kell legyen egy határ, de az elfogatható. Mert abba nincsen semmi taszító.
2013. jan. 12. 22:05
 14/25 aszomszedneni ***** válasza:
35%

amíg gyereket nem akarnak a , addig felőlem csak szeressék egymást

(mert szerintem ez egyfajta természetes védekezés a túlnépesedés ellen , szal' én támogatom a melegeket: HAJRÁ !)

2013. jan. 13. 09:53
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

22:05

Két férfi is alkothat egy párt, szóval nem helyt álló amit írtál!

2013. jan. 13. 11:59
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

22:05

Mintha valami Rákosi korszakból ugrottál volna elő.

2013. jan. 13. 23:52
 17/25 Vesóka ***** válasza:
14%

Ha 3 dolgot betartanak,akkor részemről nincs gond velük:

1. Ne legyenek erőszakosak és ne nyomuljanak rá a hetero pasikra,főleg ha tudják,hogy hetero! Fogadják el,hogy ő nem meleg és ennyi!

2. A szexuális dolgaikat egymással a négy fal között csinálják. Max még a kézfogás elmegy utcán,de ne tovább.

3. Fiataloknak és gyerekeknek a szexuális identitásukat ne befolyásolják!

F/hetero

2013. jan. 18. 11:35
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Fiataloknak és gyerekeknek a szexuális identitásukat ne befolyásolják!"

Ez mi? Valami vicc?

Ki tud ilyesmit befolyásolni?

Ilyesmi sose történt meg, nem is történhetne.

2013. jan. 18. 12:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"2. A szexuális dolgaikat egymással a négy fal között csinálják. Max még a kézfogás elmegy utcán,de ne tovább.

"

majd ha a heterok is így üdvözlik egymást, akkor kérhetsz iyleneket.

2013. jan. 18. 12:54
 20/25 Vesóka ***** válasza:
0%

#18-nak üzenem:

Még,hogy nincs?? Miért nem lehet befolyásolni egy kisgyereket mondjuk? Pl.: Ha egy meleg apa ne adj Isten már kiskora óta úgy nevel egy kisfiút,hogy lány ruhákat aggat rá,babát ad a kezébe és úgy neveli egész életében? Vagy ott vannak az intézetek és a fiatalkorúak börtöne. A bent uralkodó lelki és testi erőszaktól,ha nem is mindenki,de bizonyos része az embereknek,kikerülve az életbe,homoszexuális lesz. Az esetek többségében a nemi hovatartozást nagyban az illető környezete,gyerekkora és annak hatásai döntik el. Csak elég kis részét képezi a meleg társadalomnak a genetikai veleszületettség.

--------------------------------------------------------

#19-nek üzenem:

Félreértetted a válaszomat,persze félreérthető is voltam.

Azt akartam írni,hogy annyi még belefér nálam,hogy kézen fogva sétáltok az utcán.

2013. jan. 18. 15:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!