Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak engem nem zavar, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem nem zavar, ha valaki a saját neméhez vonzódik?

Figyelt kérdés
Elég sok meleg barátom van, és nagyon kevesekről tudja a környezete, hogy homoszexuálisok. Mért zavarja ez az embereket? Mért kényszeríti a társadalom őket arra, hogy elnyomják, kik is ők valójában?

2012. dec. 29. 00:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Eloszor is: nem szerencses Magyarorszagot Svedorszaghoz hasonlitani... az egy mukodo demokracia, teljesen mas!:D Ez a valaszom rosszmaju, nyilvan sokak altal "ballibsi kocsog"-dumanak tartott resze.:)

A kerdes egyebkent nagyon kenyes, nehezen megvalaszolhato, leginkabb pszichologiai okai vannak, a kollektiv tudatunkba melyen berogzult elkepzelesek okozzak.

Maguk az orvosok, kutatok, tudosok, pszichologusok, szexologusok sem tudjak teljes biztonsaggal megallapitani, hogy pontosan mi all a homoszexualitas hattereben, ertheto tehat, hogy az atlagemberek bizalmatlanul, felelemmel allnak hozza a temahoz es sokszor csak a teljes elutasitast, szelsoseges esetekben akar az agressziot tudjak reakciokent "felmutatni".

Egyebkent engem sem zavar, meg annak ellenere sem, hogy elofordult mar, hogy beprobalkozott nalam egyszer egy meleg srac... miutan vilagosan jeleztem, hogy sajnos nem tudok partner lenni a dologban, tovabb is allt es ennyi. Semmi bajom nem tortent, egy pericg sem ereztem, hogy akkor en most ezzel a ferfiassagomban lettem volna megalazva.

A melegfelvonulasok kerdese igazabol mar szerintem is problemasabb, nehez eldonteni, hogy van-e letjogosultsaga, kulonosen egy olyan orszagban, amirol azert elmondhato, hogy kevesbe nyitott es befogado tarsadalommal bir.

2012. dec. 29. 01:02
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén? Fogalmam sincs, bár lenne pár tippem. Egyrészt azért, mert a szexista társadalom még mindig ott tart, ahol. Leszólják a kicsit lányosabban viselkedő/kinéző melegeket. Miért? Mert lánynak lenni akkora hatalmas nagy probléma? Minek kell leszólni egy fiút, aki lányosan viselkedik? Miért kell leszólni egy fiút, aki nőnek érzi magát és úgy is viselkedik? Szerintük egy pasi egyszer csak elhatérozta valamikor hét évesen, hogy hú, mostantól elkezdek magasabb hangon beszélni és kecsesebben mozogni, hogy lányos legyek? HÁT NEM, Ő ILYEN. Miért csúfolják a pasik egymást "béna csajnak" "p.nának" és hasonlónak, ha nincsen elég bátorságuk valamire? Ja, csak mert nekik van heréjük, ettől már erősebbek is? Elmondanám, a here a legérzékenyebb szerv a testükön. Az emberek még mindig ott tartanak, hogy mással foglalkozni sokkal jobb dolog, mint rántani egyet a vállukon és elnézni olyan dolgok mellett, amik nem rá tartoznak. Mert más magánélete nem ránk tartozik. Két pasi nem azért fogja egymás kezét, hogy xy-t idegesítse. XY-nak abba kéne hagynia azt a hatalmas egocentrikus ideáját, hogy minden körülötte forog és mindenki azért csinál bármit is, hogy őt lenyűgözze, vagy idegesítse. Mindenki lesz.rja XY-t. Az az indok, hogy hogy magyarázom meg a gyerekemnek? Ennél nincsen egyszerűbb. Ha a gyerek alapból oylan szellemben és környezetben nő fel, akkor emgkérdezi "Drága apám, mondd már meg, miért csókolózik az a két bácsi?" A választ sem kell túlmisztifikálni: "Azért fiam, mert szeretik egymást." És kész. Ettől senkinek a fia-fattya nem fog "átmenni melegbe" az oviban, mert meleget nevelni senkiből nem lehet. Ha valaki meleg, nem azért meleg, mert látott az utcán egy meleg párt. Viszont a gyerek toleráns és elfogadó lesz. A lehető legnagyobb, ami történhet vele, valóban. Az emberek hülye indokokat fújnak, miért is bűn meg undorító meg nem jó a homoszexualitás, de igazából én is fújhatnám, hogy mennyire bűn, mennyire nem jó és undorító mások szexualitásán csámcsogni és abból viccet csinálni. Ettől nekem jobb lesz? Nem. másnak jobb lesz? Hát nem. Az emberek olyan berögződésűek, hogy nehezen fogadják el az újat, mert félnek tőle. rengeteg pasi egyenesen retteg, hogy kikezd vele egy meleg, pedig igazából egyáltalán nem biztos, hogy tetszik nekik. A pasik azt hiszik, hogy csak azért, mert pasik, automatikusan bejönnek minden melegnek, pedig valójában nekik is van ízlésük, ugyan úgy, ahogyan a mondat alanya sem fordul meg minden egyes csaj után az utcán. Ez ilyen egyszerű. Az emberek maradiak, begyepesedettek, és igazából senki nem tanította meg" nekik, hogy nem a melegek miatt fog eljönni a világvége.
2012. dec. 29. 08:24
 13/16 A kérdező kommentje:
az utolsó 2 választ köszönöm szépen! kedves többiek: ilyen intelligens formában is lehet beszélni a témáról.
2012. dec. 29. 09:40
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Ez egy nagyon jó kérdés. Én magam sem tudom miért zavarja az embereket.

Én nem vagyok meleg , de abszolút nem zavar a dolog.

Mert én úgy vagyok vele, egyszer élünk és mindenkinek saját joga miképpen akarja élni az életét.

Szerintem itt MO-on az emberek nagyon prüdek, de ezt mindenki tudja.

Példát említenék: megállóba álltam, két lány várt a buszra, majd amikor megérkezett, akkor megcsókolták egymást búcsúzás képpen.

Mellettem aki állt, mondta másiknak felháborító, én meg úgy voltam vele, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy a másik ember kivel él.

De visszatérve a témára.

Sztem két férfi is lehet boldog, de mivel itt nem elfogadott, nem célszerű utcán kézenfogva menni, vagy csókolózni. Négy fal között kellene ezt tenniük.

Bár felőlem utcán is csinálhatják, mert engem nem zavar, többi embert sem kellene hogy zavarja, de ez soha nem lesz elfogadott MO.-on sajna.Az pedig hogy valaki azt irja kellemetlen lenne a gyereke elött, annak azt üzenem, hogy el kell mondani neki, hogy mi történik, ettől még nem lesz semmilyen személyiség zavara a gyereknek. Idővel úgy is megtudná, hogy mindenki másba szerelmes, más valakivel szeretné leélni életet, a választás mindneki elött ott van, mert én ugy gondolom biszexualitás mindenkibe benne van, csak van aki elnyomja, van aki nem.

2012. dec. 29. 11:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Csak engem nem zavar, ha valaki a saját neméhez vonzódik?"

nem csak téged. az emberek többségét nem zavarja. viszont ez a t¨bbség csendes, nem fórumozik, nem káromkodik, nem kiabál, nem tüntet. az a mocskolódó kisebbség, aki a leghangosabb, elhanyagolható.

2012. dec. 29. 12:03
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Engem nagyon zavar, ratyikból már így is túl sok van!!
2013. jan. 10. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!