Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem nem zavar, ha valaki a saját neméhez vonzódik?
Eloszor is: nem szerencses Magyarorszagot Svedorszaghoz hasonlitani... az egy mukodo demokracia, teljesen mas!:D Ez a valaszom rosszmaju, nyilvan sokak altal "ballibsi kocsog"-dumanak tartott resze.:)
A kerdes egyebkent nagyon kenyes, nehezen megvalaszolhato, leginkabb pszichologiai okai vannak, a kollektiv tudatunkba melyen berogzult elkepzelesek okozzak.
Maguk az orvosok, kutatok, tudosok, pszichologusok, szexologusok sem tudjak teljes biztonsaggal megallapitani, hogy pontosan mi all a homoszexualitas hattereben, ertheto tehat, hogy az atlagemberek bizalmatlanul, felelemmel allnak hozza a temahoz es sokszor csak a teljes elutasitast, szelsoseges esetekben akar az agressziot tudjak reakciokent "felmutatni".
Egyebkent engem sem zavar, meg annak ellenere sem, hogy elofordult mar, hogy beprobalkozott nalam egyszer egy meleg srac... miutan vilagosan jeleztem, hogy sajnos nem tudok partner lenni a dologban, tovabb is allt es ennyi. Semmi bajom nem tortent, egy pericg sem ereztem, hogy akkor en most ezzel a ferfiassagomban lettem volna megalazva.
A melegfelvonulasok kerdese igazabol mar szerintem is problemasabb, nehez eldonteni, hogy van-e letjogosultsaga, kulonosen egy olyan orszagban, amirol azert elmondhato, hogy kevesbe nyitott es befogado tarsadalommal bir.
Ez egy nagyon jó kérdés. Én magam sem tudom miért zavarja az embereket.
Én nem vagyok meleg , de abszolút nem zavar a dolog.
Mert én úgy vagyok vele, egyszer élünk és mindenkinek saját joga miképpen akarja élni az életét.
Szerintem itt MO-on az emberek nagyon prüdek, de ezt mindenki tudja.
Példát említenék: megállóba álltam, két lány várt a buszra, majd amikor megérkezett, akkor megcsókolták egymást búcsúzás képpen.
Mellettem aki állt, mondta másiknak felháborító, én meg úgy voltam vele, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy a másik ember kivel él.
De visszatérve a témára.
Sztem két férfi is lehet boldog, de mivel itt nem elfogadott, nem célszerű utcán kézenfogva menni, vagy csókolózni. Négy fal között kellene ezt tenniük.
Bár felőlem utcán is csinálhatják, mert engem nem zavar, többi embert sem kellene hogy zavarja, de ez soha nem lesz elfogadott MO.-on sajna.Az pedig hogy valaki azt irja kellemetlen lenne a gyereke elött, annak azt üzenem, hogy el kell mondani neki, hogy mi történik, ettől még nem lesz semmilyen személyiség zavara a gyereknek. Idővel úgy is megtudná, hogy mindenki másba szerelmes, más valakivel szeretné leélni életet, a választás mindneki elött ott van, mert én ugy gondolom biszexualitás mindenkibe benne van, csak van aki elnyomja, van aki nem.
"Csak engem nem zavar, ha valaki a saját neméhez vonzódik?"
nem csak téged. az emberek többségét nem zavarja. viszont ez a t¨bbség csendes, nem fórumozik, nem káromkodik, nem kiabál, nem tüntet. az a mocskolódó kisebbség, aki a leghangosabb, elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!