Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kérdés. Hova menjünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IamME21 kérdése:

Meleg kérdés. Hova menjünk első randira?

Figyelt kérdés

Szóval úgy néz ki, hogy összejön egy sráccal valami. Még nem volt barátom, úgyhogy most eléggé örülök a fejemnek :D Viszont nem tudom hová kéne menni :S Ha Debrecenben tudnátok helyet mondani, azt megköszönném, de csak úgy általánnoságban, nem konkrét válaszoknak is örülök :))

én 16 ő 18

ui: Meleg srácok és hetero lányok váalszát várom elsősorban, tehát aki ír, elismeri, h egy közülük. Köszi:))

2012. dec. 27. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem beszéljétek meg h melyikőtök lesz a lány és melyik a fiú.
2012. dec. 27. 14:34
 2/13 A kérdező kommentje:
azért vagyok meleg, mert a fiúk tetszenek. ha kéne lány, akkor lányokkal járnék, és nem egy nőt keresnék egy férfiban. tehár nem kell megbeszéni ki lány, ki fiú :))
2012. dec. 27. 14:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért probléma ha heteróként és fiúként adok tanácsot, de mindegy... Szerintem menjetek olyan helyre ahol el tudtok beszélgetni, tehát mozi kilőve. Az csak akkor jó, ha már ismeritek egymást régebbről. No de én inkább ilyen beszélgetős helyekre szeretek menni, hogy jobban megismerjem a kiszemeltet. És egy kicsit off jön: Hogy döntitek el, hogy ki fizet?
2012. dec. 27. 14:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először egy kávéházba menjetek beszélgetni, utána jöhet egy romantikus vacsora aztán pedig a mozi, de már nagyon előreszaladtam. :) hetero lány 18
2012. dec. 27. 17:58
 5/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszi az eddigi válaszokat :)) celebry: nem baj, csak így a sok önbizalomhiányos homofób nem ír ide, persze a te válaszodat is köszönöm.
2012. dec. 28. 00:00
 6/13 A kérdező kommentje:
az off-ra: nem tudom ki fog fizetni :D az majd eldől, gondolom :D egyébként ő hívott el, de azt mondta oda megyünk, ahova akarok, ezért kérdeztem. lehet felezünk, vagy nemtom
2012. dec. 28. 00:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Vörös oroszlán Teaház Debrecen.... ott el lehet rejtözni az emberkék elött, lehet jól beszélgetni és még egy csók is belefér:)
2012. dec. 28. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
teaház, kávézó.. ha tudtok vagy szerettek mindketten akkor esetleg korizni, forralt borozni:)jaaaaaaj de édesek lehettek:D
2012. dec. 29. 19:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Teaház, ahogy az előttem lévő is mondja. :) Azok tökéletes helyek ilyen alkalmakra. Le lehet kuporodni valami kis sarokba, párnák közé, majd jókat lehet beszélgetni a félhomályban.

Egy előző válaszoló-kérdésre: mi például fizetésnél mindig mindent felezünk. meg amúgy is mindenben ugyanaz jár egymásnak. :)

2012. dec. 29. 22:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Megvolt a randi, és jó volt. Kávézóba mentünk, aztán a főtéren sétáltunk, megnéztük a karácsonyfát.. Egyébként mi is feleztünk:D
2013. jan. 1. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!