Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek van bennem melegség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van bennem melegség?

Figyelt kérdés

Fiu vagyok. Egyszerűen nagyon izgatnak a szép nők, imádom őket, elolvadok tőlük, szeretem a női illatot is, felizgatni is a nők izgatnak fel. Állandóan nők járnak az eszemben.

Sosem tudtam férfiakra nézni, az agyamban sem fordult meg ilyesmi.

Viszont hallani h sokakban ott van rejtve a homoszexualitás. Igy tartok tőle, h bennem is. Szerintetek hogy lehet megtudni, h meleg-e valaki?

2012. nov. 29. 06:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Értem.

Elég jó válaszokat kaptam. THX

2012. nov. 29. 18:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
ha senki sem születik annak, és nem is saját akaratából lesz, akkor hogyan válik azzá? elvarázsolják?
2012. nov. 29. 18:35
 13/23 A kérdező kommentje:
meg én valami olyat is hallottam, hogy ez leginkább serdülőkörban alakul ki. Mondjuk egy heteró fiút azonnal még nem feltétlenül érdekli a lányok, el van a saját kis világában, de azért szemet vetni már szemet vet a lányokra. A másik oldalon szerintem a fiú fiú iránt kezd el valamennyire érdeklődni vagy én nem tudom. Majd leírja egy meleg hogy hogyan alakult ki nála serdülőkorban
2012. nov. 29. 18:39
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így történt. Kamaszkoromban én nem a lányokat nézegettem, hanem a fiúkat, hogy hű ez de jól néz ki, amaz meg még jobban.
2012. nov. 29. 18:43
 15/23 A kérdező kommentje:

Sg Fan:

és a lányok hogyhogy nem indítottak be sosem? Nem is nézegettél így meg nőt?

2012. nov. 29. 18:50
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezhetném tőled én is, hogy téged a fiúk miért nem indítottak be sosem?

Egyszerű a válasz: csak. Sosem érdekeltek úgy a lányok, csak a fiúk vonzottak. Egy izmos felsőtest mozgatta meg a fantáziámat, nem pedig egy domborodó kebel. A lányok közelsége alapvetően taszít. Már ami nem a szociális formákat érinti. Hozzám ne bújjon oda "úgy" egy lány... :D A hideg is kiráz a gondolattól. Mint ahogy téged fordítva.

2012. nov. 29. 18:57
 17/23 A kérdező kommentje:

értem, köszi a választ!

Ez volt a lényeg, mármint erre voltam kíváncsi, hogy valaha beindított-e egy nő. De akkor nem.

2012. nov. 29. 18:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem 14 éves koromig csak a csajok érdekeltek. Az összessel jártam az osztályban, aki nem volt különösebben ronda. A férfiak eszembe sem jutottak. De aztán..

Én nem undorodom a női testtől. Sőt vannak nők, akik kifejezetten tetszenek. :))

Volt olyan ismerősöm, akinek túl nagy volt a farka (26cm) és ezt egyetlen nő sem akarta bevállalni, így aztán nyitott a férfiak felé is hátha.

2012. nov. 29. 21:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok és sose érdekeltek a lányok. Nem is ismerek olyat meleget, akit érdekelt volna. Ez előző szerintem csak provokál. Azt akarja elérni, hogy az emberek azt higgyék, hogy ez egy tanult viselkedés.
2012. nov. 30. 12:19
 20/23 anonim ***** válasza:
76%

Provokál az öreganyád térde kalácsa.

Ne te akard már nekem megmondani, hogy melyik nem iránt milyen mértékben érdeklődjek.

Az hogy nem ismersz olyan meleget, akik érdekelnek a nők is a te bajod. :PPPPP

2012. dec. 1. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!