Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van bennem melegség?
Fiu vagyok. Egyszerűen nagyon izgatnak a szép nők, imádom őket, elolvadok tőlük, szeretem a női illatot is, felizgatni is a nők izgatnak fel. Állandóan nők járnak az eszemben.
Sosem tudtam férfiakra nézni, az agyamban sem fordult meg ilyesmi.
Viszont hallani h sokakban ott van rejtve a homoszexualitás. Igy tartok tőle, h bennem is. Szerintetek hogy lehet megtudni, h meleg-e valaki?
"Nincs is kétségem affelől, hogy heteró vagyok"
Akkor meg miért a kérdés? :)
Nyugodj meg, csak úgy nem leszel meleg. Aki meleg, az eleve annak születik. Ha határozottan a nők izgatnak, akkor minek foglalkozol egyáltalán ezzel?
Ez a rossz médiaközvetítésnek az eredménye, hogy ilyen hipochonder tüneteket produkálsz. Ha nem érzed magadban, akkor nincs is. Nyugalom. :)
ok köszi a választ! :)
Igen a média hatása, mert azt érezteti, hogy csomóan homokosak lesznek, akik egykoron heterók voltak. Viszont ha valaki annak születik(heterónak) akkor nem lesz homokos.
Kíváncsiság is vezérelt a kérdés felvetésekkor, hogy valaki válhat-e homokossá, aki 100%-osan hetero, és még csak hajlamai sincsenek.
A válasz sokszorosan összetett erre a kérdésre és nem is feltétlenül egyértelmű.
Aggódnod előre felesleges.
Igen, lehetsz meleg! Lehet, hogy most még nem a fiúk érdekelnek, d később lehet, hogy majd igen. De ettől nem kell félni ! Ha félsz valamitől, az rossz ! Engedj megtörténni mindent :D !
...és most olyan fáradt vagyok ,hogya korábbi sok baromságra nem tudok reagálni ! am meg tutira nem vagy 100-as!!! bi vagy minimum ! vagy álmodtál sráccal, vagy felizgultál vagy megcsókoltál valakit ...., mert nem kérdeznéd meg ezt más helyzetben ! ..., és sem kérdezem meg mondjuk..., mennyi csempe kell egy 20 négyzet méternyi fürdőszobába ha a csempe 12 szer11-es csak azért, hogy "lehet" a jövőben éppen egy akkora fürdőszobám lesz ( cssak mert sokaknak az van ) :P
A 6-os hülyeségeket beszél. Senki sem születik melegnek.
Ha feltételezzük azt, hogy divatból nem lehet meleg senki, akkor feleslegesen aggódsz. Ha viszont igen, akkor ezek szerint a szexualitás szabad akaratból választott dolog.
Egyik ismerősöm is heteró volt, de egyik bulin elég sokat ivott és egy srác leápolta. Egy darabig gyötörte a lelkiismeret furdalás, hogy ilyesmit csinált és hogy jól esett neki, aztán úgy gondolta mégis jobb lesz, ha keres erre a célra valakit és lesz egy jó haverja, akivel néha ilyesmit is csinálhatnak.
Szóval.. sosem tudhatod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!