Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fennáll a lehetősége, hogy egyszer meleg leszek?
Igazából csak kíváncsiság.
Amúgy jelenleg igy gondolkodom:
Imádom a nőket, imádom a testüket, a szép melleiket, a szép arcukat és a csodasan szép hosszú hajukat. Szinte elolvadok egy szép nőtől.
Szerintetek ettől a jövőben még lehetek meleg?
köszi a normális válaszokat!
Hát én eddig abnormális dolgokat nem vettem magamon észre, mindig is a nőket kívántam. Illeve fiatalabb koromban persze annyira még nem érdeklődtem irántuk, csak kicsit. Gondolom ez a késői érés.
Én már nem tizenéves vagyok, akkor lehet tényleg kicsi a valószínűsége.
Ez nem olyan, hogy egyszer csak elkapod és meleg leszel. Vagy nem tudom, hogyan értsem egyáltalán a kérdést :D Főleg így a magyarázattal.
A nők tetszenek neked, a pasikra meg egyáltalán nem gondolsz szexuálisan, akkor heteró vagy és kész.
Ha meg netán még a pasik is tetszenének, akkor meg biszexuális lennél.
10:09
Kicsit félreérted a dolgokat.
Akik elnyomják magukban, azok pontosan tudják, hogy melegek, csak feladják a saját boldogságukat, mert a társadalom terrorizálja őket, hogy legyenek heterok.
Természetesen ezt nem lehet örökké játszani, ezért egy idő után kitör belőlük, pedig akkor már van feleségük meg több gyerekük.
Szomorú, el se tudom képzelni, hogyan bírják, de így van.
Sokan viszont belerokkannak a színlelésbe és elmegyógyintézetbe végzik.
14:18
Na igen. Van az a homofób közeg, ahol még az érintettek gondolni sem mernek rá, hogy melegek. Még a gondolataikat is elfojtják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!