Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, leszbi biszex fiuk, lányok. Lehet egy kérdésem?
Figyelt kérdés
Ti miért szerettek a saját nemetekkel együtt lenni?
és mit szoktatok csinálni egymással az ágyban?
2012. nov. 24. 18:23
1/13 anonim válasza:
1) nem lehet kérdésed :D 2) ez két kérdés :DD
Amúgy meg azért mert mi a saját nemünket szeretjük.
Melegek egymáshoz bújást, csókolózást, orált, anált, 69et, meg ami még jön. A leszbikákat nemtudom :D
2/13 A kérdező kommentje:
és egymás spermáját le meritek nyelni??
2012. nov. 24. 18:36
4/13 anonim válasza:
Ezt nem hiszem, hogy meg lehet így válaszolni. Olyan, mintha egy balkezest kérdeznél meg, hogy miért szeret bal kézzel írni. Pontosan ugyanazért szeretünk a saját nemünkkel együtt lenni, amiért Te a másik nemet szereted. Mert jó érzés :)
Hogy mit csinálunk az ágyban? Nos, ahhoz senkinek semmi köze :P De sztem nem csinálunk semmi mást, mint a legtöbb szerelmespár. Mondjuk számomra a legtöbb szexuális érintkezés orálisan történik.
5/13 anonim válasza:
Én mindig lenyelem, partereim közül a legtöbben szintén. :)
6/13 anonim válasza:
igen, de ha sós vagy keserű, akkoris? Mert mondjuk én egyszer az exemét lenyeltem de borzalmas íze volt. Tudom hogy vannak trükkök (pl. ananász) de akkoris...
7/13 anonim válasza:
erre nem igazán lehet választ adni !.
8/13 A kérdező kommentje:
ha megkérhetlek meg próbálnál válaszolni a kedvemért??
2012. nov. 24. 18:51
9/13 anonim válasza:
Még további válaszokat vársz? Nem volt elég a csöpögésből?
10/13 anonim válasza:
a kérdező fiú. Nekem már csak az a rejtély hogy miért nem csak a melegekre vagy csak a leszbikre kíváncsi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!