Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire számít trendinek, ha valaki meleg?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 20:46
2/10 anonim válasza:
Figyelj ide kisfiú! A melegség nem trend kérdése.
Izgulsz e a fiú látványától, smárolsz e vele, vagy belehánysz a szájába. Bocsi!
3/10 anonim válasza:
Tükrözi az IQ szinted a kérdésed! Szánalmasan hülye vagy!
4/10 anonim válasza:
Most komolyan honnan jött ez hogy trendi melegnek mert én teljesen kihagytam ha trendi lenne melegnek leni valoszinüleg meg se fordulna az öngyilkosság fogalma a meleg fiatalokban -_-
18/F meleg
5/10 anonim válasza:
SOHA nem is volt és SOHA nem is lesz trendi. Most sem az. ;)
6/10 anonim válasza:
Nagyjából akkora trend, mint ilyen baromságokat kérdezni. Az hogy egyre több a meleg, teljesen más oka van, de nem untatom ezzel a nagyérdeműt.
7/10 anonim válasza:
Csak a média találta ki, hogy ez trendi. Aki valóban meleg az igen nagy nehézségeken megy keresztül..
8/10 anonim válasza:
nem hiszem, hogy bárki is van annyira hülye, hogy trendből tegye ki magát a gyűlölködésnek és az elutasítottságnak.
9/10 anonim válasza:
Én meleg vagyok, de nem azért mert trendi, sőt... szerintem ha kiderülne rólam, kigúnyolnának, kinevetnének, megaláznának stb. Szóval szerintem nem véletlen titkolják még most is a melegek, hogy azok. Ha trendi lenne, akkor nem kéne "bújkálnunk" (+ TITOKBAN szerelmesnek lennem ugyanabba a srácba 3 éve :D )
10/10 anonim válasza:
ez a kérdés mérhetetlenül ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!