Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak most a barátnőmről?
Pár hete elmentünk bulizni néhány haverral, aztán végül az lett belőle, hogy egy belvárosi téren telepedtünk le végül is, beszélgettünk, meg ilyesmi. Majd jött 2 kb. 23-25 éves srác, divatosak, csinosak, és kedélyesen beszélgettek. Majd egyik barátnőm beszólt nekem, hogy nézd, ilyenek lesznek a te pasijaid is! Hé srácok, tökre bejöttök neki! (mmint nekem)
Igaz, hogy tényleg meleg vagyok, de nem is viselkedem annyira melegesen, és nem is értem ezt a megnyilvánulását. Nem volt részeg, szerintem nem is ivott semmit. Gondoltam rá párszor, hogy elmondom neki, hogy mi is a helyzet, tényleg nagyon jóban vagyunk, de ezek után megingott a bizalmam, nem szeretném elveszíteni, és azt sem szeretném, ha valahogy elterjedne a suliban. (még gimisek vagyunk) Arra gondoltam, hogy elmondom neki majd később, de most tényleg nem tudom, hogy mit csináljak. Ti mit gondoltok erről?
-azért nem neki mondom, mert féltem tőle, h így "méggyanúsabb" leszek
-Igen jó pasik voltak, ezért főleg nagyon kínosnak éreztem ezt az egészet
Mért barátkozol olyanokkal, akik előtt titkolóznod kell?
Ráadásul még nem is bízol benne, mert attól félsz, hogy kikotyogja a suliban.
Az ilyen nem barát. Szerintem felejtsd el. Legyen egy kis önbecsülésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!