Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az emberek itthon miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IamME21 kérdése:

Az emberek itthon miért kezelik ilyen negatívan a GayPride-ot?

Figyelt kérdés

Más országban ebből az egészből semmilyen probléma nem merül fel. Máshol (pl. New York, San Francisco, London és a Skandináv államok) ez olyan, mint itthon kb. a debreceni Virágkarnevál. Mindenki elmegy megnézni a felvonulókat, és mindenki ott vidámkodik, és nem tojást dobálnak, és a rendőrség sincs ott. Szerintem itt túl nagy feneket kerítenek ennek az egésznek. Aki ellene van vagy akit nem érdekel az otthon marad, és nem az utcán utálkozik. Ezzel megspórolja magának az idegeskedést, a többieknek pedig azt, hogy elb.assza a napjukat.

Ja mielőtt elfelejtem. Kár a kommentekben b.uzizni, mert úgyis lesza.rom, amit gondolsz. Egykünk véleménye sem fog megváltozni, és nincs kedvem primitív parasztokkal veszekedni. Köszi :))

2012. nov. 4. 01:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez egy ilyen elcseszett szerencsétlen nép, ahol mindig a másikat próbálják okolni a saját elcseszettségükért, meg szerencsétlenségükért, és úgy próbálnak bele rúgni a másikba ahogy csak tudnak.
2012. nov. 4. 11:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt egyértelműen látszik, hogy több politikus együttes akciója miatt alakult ki a mostani helyzet.

Hirtelen több jobboldali politikusnak elkezdett habzani a szája nem sokkal az első felvonulás előtt, amit megtámadtak.

Egy pillanat alatt felhergelték a népet.

2012. nov. 4. 12:04
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Majd ha lesz több hungarista és szélsőjobbos haverod, akik eleve utálnak azért, ami vagy majd téged megismerve mondják azt, hogy "bazze, ez nem is különbözik tőlünk" és így végül elfogadnak, mint engem, akkor lehet majd pampogni.

A visongó travikra meg a magukból kivetkőzött, sztárrá vált degeneráltakra (pl. Emma vagyok - keress rá a youtube-on, ha nem ismered) a franc sem kíváncsi. Amíg ilyenek provokálnak az utcán azzal, hogy fogadják el őket (meg engem is, mert engem is közéjük sorolnak az identitásom alapján) addig megyek én is a tojásdobálók közé.

2012. nov. 5. 07:28
 24/25 A kérdező kommentje:
az emmát ismerem, de én nem tudnék kimenni tojást dobálni. tudod te is, h milyen sza.r amikor az embert utálják, és te ezekkel barátkozol?
2012. nov. 6. 00:10
 25/25 anonim ***** válasza:
59%
Talán diszkriminálnom kellene őket a politikai beállítottságuk miatt? Attól már nem lehetnek ők is normális emberek, akik megismerve és megértve egy eddig csak messziről látott dolgot képesek azt onnantól a helyén kezelni?
2012. nov. 6. 02:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!