Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kamasz meleg fiúkkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem kimondottan párkapcsolat keresés céljából, amolyan levelező társ féléket keresnék. A különböző társkeresőkön többnyire csak szexet akarnak, meg idősebb korosztályok vannak fent. ötletek?
18/F
2012. szept. 26. 19:22
1/16 anonim válasza:
Na erre én is kiváncsi lennék hogy hol. Meleg vagyok és már nagyon vágyok egy másik meleg srácra.
2/16 Gyakori Ferenc válasza:
ez nem melegség kérdése srácok :) am lehet ismerkedni (ha van ilyen) meleg bárokban/klubokban, de az általad említett társkereső oldalakon is. ott tudtommal vannak "profil"-ok, oda írd le, hogy csak levelező/beszélgető társat keresel. de mondjuk itt is, csak úgy tedd fel a kérdésed :)
3/16 anonim válasza:
Felpontozlak benneteket drága meleg desvíreim. 7.62x39 pontra! Értitek?
4/16 anonim válasza:
Én meg téged pontoználak fel egy 7mm RemMag al itt van a szekrényben tesó egy 357H&H Magnum társaságában.
5/16 A kérdező kommentje:
357H&H Magnum
ja jó ha te képről látsz olyat. álmodik a nyomor.
2012. szept. 26. 20:49
6/16 anonim válasza:
Én huszonéves vagyok de nekem is régi gond, hogy nem találok egy megbízható, normális srácot akivel lehetne sex meg barátság is:( Mindenki link:(
7/16 anonim válasza:
Ja amúgy érdemes levelezni emberekkel mert sokszor kiderül h nem passzoltok sexben de jó társaság én ezt tapasztalatm. De érthető h a sex mindenkit mozgat....
8/16 anonim válasza:
Ja, meg az összes Pesten van, erre, Nyíregy felé meg egy sem :D
9/16 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Aktív vagy passzív?
10/16 anonim válasza:
ilyen levelező társat én is keresnék ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!