Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 24 éves férfi vagyok. Elképzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves férfi vagyok. Elképzelhető hogy Homoszexuális? Többi lent.

Figyelt kérdés

Eddig nem tudtam nemi életet élni, ugyanis fitymaszűkületem volt. Az orvosok körülmetéléssel akartak "gyógyítani", ezért úgy döntöttem, inkább nem kérem a gyógymódot.

Egy éve kaptam munkát, és abból tellett magánklinikára, ahol többszörös korekcióval megoldották, hogy megmaradjon a fitymám, és mégis normálisan funkcionáljak.

Nemrég kezdtem bele a szexuális élet felfedezésébe, azonban ami eddig nagyon izgatott- a nők- most valahogy már nem foglalkoztatnak. Őszintén bevallom, nem volt jó a szex nővel. Sok barátom azt mondja, hogy talán azért érzek így, mert eddig a maszturbáláshoz voltam hozzászokva, és ez még új a testemnek, de nem tudom igazuk van e.

Van egy biszex barátnőm, és vele elmentem egy meleg szórakozó helyre az egyik este - hogy hova azt szeretném megtartani magamnak-, ahova egy 18 éves, nagyon aranyos fiú barátja is velünk tartott. Igazából csak ismerkedés volt, dumáltunk, és elmeséltem neki a történetemet. Azt találta ki, hogy mivel úgysem vagyok tapasztalt, ezért próbáljuk ki milyen a csók, és ha tetszik, tovább megyünk. Belementem, és a csókból az lett, hogy végül tapogattuk egymás nemiszervét nadrágon keresztül, és simogattuk egymás fenekét, és ez BAROMI JÓ VOLT.

Ez jelentheti azt hogy homoszexuális vagyok? Vagy csak az ital miatt volt ez? Sok ismerősöm szerint csak az ital, és még idő kell hogy hozászokjak a nőkhoz rendesen, de én nem tudom.

24 éves férfi.

2012. szept. 19. 21:06
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
erre az a válaszom hogy minden ember más. Ha meg teljesen törvényes, ráadásul a fiatalság szeretete nem bún alapból sem, mindenki fiatalnak akar látszani, akkor mi a bajod vele? Mit hablatyolsz nekem itt dokiról, meg arról hogy ez beteges?
2012. szept. 20. 15:28
 52/57 anonim ***** válasza:
95%
A heteró pasik nagy része sem veti meg a fiatal lányokat, nem értem, mit kell ezen fennakadni... lehet, Golan csak irigykedik, mert ő 24 évesen nem tud(ott) ev éveseket befűzni? :-P
2012. szept. 20. 15:42
 53/57 anonim ***** válasza:
91%
18 éveseket*
2012. szept. 20. 15:45
 54/57 anonim válasza:
93%
egyértelműen meleg vagy.
2012. szept. 22. 04:07
 55/57 anonim válasza:
83%

Kedves Tamás!

Véleményem szerint célszerű lenne a problémáddal szakemberhez fordulnod. Ezen a területen jártas pszichológussal történő konzultáció hasznos segítségedre lenne a kérdésed megválaszolásában.

(Én nem vagyok pszichológus, így nem magat akarom reklámozni, de ha úgy gondolod, tudok ajánlani szakembert. Ha igényt tartasz rá, írj privát üzenetet.)

Üdvözlettel: László

2012. szept. 22. 17:47
 56/57 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, hogy mennyire választás kérdése ez.Ha igen, akkor,inkább a lányokat válaszd. (Egyébként a mai 16 éves lányok általában már nem kislányok.)
2012. szept. 27. 21:15
 57/57 anonim ***** válasza:
17%
Gusztustalan vagy.
2012. szept. 29. 15:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!