Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves férfi vagyok. Elképzelhető hogy Homoszexuális? Többi lent.
Eddig nem tudtam nemi életet élni, ugyanis fitymaszűkületem volt. Az orvosok körülmetéléssel akartak "gyógyítani", ezért úgy döntöttem, inkább nem kérem a gyógymódot.
Egy éve kaptam munkát, és abból tellett magánklinikára, ahol többszörös korekcióval megoldották, hogy megmaradjon a fitymám, és mégis normálisan funkcionáljak.
Nemrég kezdtem bele a szexuális élet felfedezésébe, azonban ami eddig nagyon izgatott- a nők- most valahogy már nem foglalkoztatnak. Őszintén bevallom, nem volt jó a szex nővel. Sok barátom azt mondja, hogy talán azért érzek így, mert eddig a maszturbáláshoz voltam hozzászokva, és ez még új a testemnek, de nem tudom igazuk van e.
Van egy biszex barátnőm, és vele elmentem egy meleg szórakozó helyre az egyik este - hogy hova azt szeretném megtartani magamnak-, ahova egy 18 éves, nagyon aranyos fiú barátja is velünk tartott. Igazából csak ismerkedés volt, dumáltunk, és elmeséltem neki a történetemet. Azt találta ki, hogy mivel úgysem vagyok tapasztalt, ezért próbáljuk ki milyen a csók, és ha tetszik, tovább megyünk. Belementem, és a csókból az lett, hogy végül tapogattuk egymás nemiszervét nadrágon keresztül, és simogattuk egymás fenekét, és ez BAROMI JÓ VOLT.
Ez jelentheti azt hogy homoszexuális vagyok? Vagy csak az ital miatt volt ez? Sok ismerősöm szerint csak az ital, és még idő kell hogy hozászokjak a nőkhoz rendesen, de én nem tudom.
24 éves férfi.
Wiki szerint:
"an adult who is sexually attracted to adolescents"
kovpet: mondasz valamit, mert lányoknál is a kifejezetten kismellűekkel volt együtt.
bár ez lehet a látens homoszexualitás miatt is.
kérdező: igazad van, a pederasztia nincs besorolva a mentális zavarok közé. de akkor sem egy egészséges dolog, ha egy felnőtt ember - nemi identitástól, és szexuális beállítottságtól függetlenül - serdülő korú(nak kinéző) fiatalokhoz vonzódik.
ez mondjuk az eddig elfojtott szexualitásod tükrében nem teljesen meglepő.
nem bántásból írom, de ha én lennék a helyedben, elmennék pszichológushoz.
még az is lehet, hogy nem vagy meleg, csak a rengeteg elfojtott ösztön, és az új élmények miatt vagy összezavarodva.
rossz hasonlat lesz, kéretik nem keresni benne semmi homofóbiát:
a régóta éhező embernek a zöld penészes párizsi is kimondottan ízleni fog, lehet, hogy jobban, mint nekünk egy ötfogásos lakoma.
agyalunk itt az általad vázolt szituáción, rakjuk össze az információmorzsákat, amiket a válaszaidban elszórsz, próbáljuk kitalálni, hogy mi lehet veled, hogyan lehetne tisztázni a helyzetedet, segíteni. erre te leszarod. laszarod, aki segíteni próbál.
gratulálok. neked tényleg nem kell segítség, mert nem érdemled meg.
aki segíteni akart annak megköszönöm, de had idézzem te mit írtál:
"a válaszaid alapján te nem szimplán homár vagy, hanem abból is a legrosszab: pederaszta.
sürgősen keress fel egy pszichológust. "
Először is, durván lehomároztál, másodsorban pedofilnak tituláltál, harmadsorban pedig azt mondtad keressek fel pszichológust mert nyilván beteg vagyok.... hát köszönöm, az ilyesféle segítséget tartsd meg magadnak!
És naaaagyon de naaaaaagyon jól fogok kefélni 16 éves lányokkal, és nyugi, mihelyst megtettem megosztom veled, legyen mire felháborodnod ;)
ad 1) SEHOL nem írtam, hogy pedoFIL lennél, még csak nem is céloztam rá.
ad 2) nem háborodok fel, ha egy érett, felnőtt ember kiskorúakra gerjed, vagy azokkal szexel, csak nem tartom egészségesnek.
ad 3) azt viszont továbbra is fenntartom, hogy a téged ért traumákat egyedül nem fogod tudni feldolgozni, ehhez segítség kell, amit nem az itteni válaszokból fogsz megkapni.
ad 4) elismerem, hogy a "homár" bántó kifejezés volt.
a pederaszta az a pedofil... nem csak hogy homárnak hanem úgy mondtad hogy a legrosszabb "fajtából" , való vagyok, ami szintén sértő. Kiskorú 14 év alatt van. 14 éves kor felett korlátozott cselekvő képességű fiatalkorúakról beszélünk. Mellesleg odamegyünk találomra 10 férfihez fogadjunk hogy 10-ből 8 megdugna egy 16 éves csajt. erre pénzt is felmerek tenni.
Bár nem vagyok annyira kíváncsi rá, de mégis megkérdem. Miféle sérülésekről beszélsz? ezt nem értem. Semmi trauma nem ért engemet soha....
légy szíves értsd már meg, hogy a pedofil és a pederaszta NEM UGYANAZ.
a pedofília nemileg éretlen (jogrendszer szerint: gyermekkorú) gyeremekre vonatkozik.
a pederasztia a nemileg érett, de még nem nagykorúakra. (jogrendszer szerint: belegyezéses korhatár feletti kiskorú. tehát nem bűncselekmény, de még csak nem is szabálysértés. törvényes.)
az, hogy a fitymaszűkületed miatt 24 éves korodig nem tudtál szexuális életet élni, és - nem volt fitymaszűkületem, tehát nem tudom, csak gondolom - az önkielégítés sem volt olyan, mint azoknak, akinek nem volt fitymaszűkületük, emiatt elég sok szexuális vonatkozású érzést, ösztönt, élményt nem tudtál megélni, hanem el kellett fojtanod magadban, az elég nagy trauma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!