Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Zavarna ha együtt kellene öltözni egy meleggel?
Figyelt kérdés
Egy meleg osztálytársról van szó, de melegeknek nincs külön öltöző sem a suliban, sem az uszodában...2012. aug. 31. 23:26
21/35 Béla211 válasza:
14/20 igen kérdezték már és mindig megbámulják hogy mekkora idegesít már nagyon...
22/35 anonim válasza:
Szóval nagyobb farkad mint az átlagnak :D
25/35 anonim válasza:
én is zavarban voltam mindig amikor közös öltöző volt...
26/35 anonim válasza:
Egyébként Béla11-nek igaza van. A heterók előbb megnézik egymás fütykösét, mint egy meleg bámul egy másik pasit. A másik fél pénisz méretének felmérése, némi hatalmi erő felkutatása.
27/35 anonim válasza:
Engem zavarna melegként, ha lenne ilyen öltöző. Öltöző átöltözésre való nem arra, hogy bámuljon valaki. Szerintem heteró férfit is zavarna nőkkel együtt öltözni. Persze most játszák az agyukat, de mindig, állandóan, ha nem is akarsz társat, szexpartnert keresni? Elmebetegeknek tartanék külön öltözőt.
28/35 anonim válasza:
NEM! Miért zavarna! Nem csinálunk semmit...
30/35 anonim válasza:
Nem zavar engem, tudok olyanról aki meleg és ugyan ott zuhanyzik ahol a többiek. A heterók is megnézik egymás farkát kíváncsiságképpen. Ha egy meleg is ugyan ezt teszi akkor az engem nem zavar amíg ez megmarad a nézegetés szintjén.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!