Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Zavarna ha együtt kellene öltözni egy meleggel?
Figyelt kérdés
Egy meleg osztálytársról van szó, de melegeknek nincs külön öltöző sem a suliban, sem az uszodában...2012. aug. 31. 23:26
1/35 Rainbowinthedark válasza:
Ha nem mászik rám akkor nem
2/35 anonim válasza:
ha nem bámul,és nem próbálkozik akkor nem.
3/35 TOMAtm válasza:
szerintem őt zavarná jobban xDDD
4/35 anonim válasza:
Tipikus hetero sötétség, azt hiszik, hogy a melegek majd letámadnak minden pasit, a biszexek meg mindenkit. Miért nem lehet felfogni, hogy pont úgy működik, mint a heteróknál? Egy heterónak se jön be mindenki az ellenkező nemből, és nem akar tőlük semmit attól még hogy együtt kell öltözniük... 26/f ni
5/35 Rainbowinthedark válasza:
4. mondanivalójában is van valami
6/35 anonim válasza:
Nem zavarna, de honnan tudod, hogy meleg?
7/35 A kérdező kommentje:
Nyár elején felvállalta. Amúgy engem nem zavar, mert nem ilyen lányos, meg ilyenek, de 1-2 agyatlanabb gyerek azért szívatja rendesen.
2012. aug. 31. 23:37
8/35 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy téged nem zavar. :) És azok az agyatlanok mit mondanak neki, vagy mennyire durva amit mondanak? A kapcsolatod milyen vele?
9/35 anonim válasza:
4-es: részben igazad van. Ahogy a nem hetero pasi mászik rá minden nőre, úgy a homo-k között is vannak, akik tartós kapcsolatban vannak, na meg nekik se tetszik mindenki...
Viszont: a hetero pasikat se teszik nőkkel egy öltözőbe. Pedig ez kb ugyanolyan.
10/35 anonim válasza:
9-es vagyok, este van, nah... tehát:
Ezt akartam írni:
Ahogy a hetero pasi nem mászik rá minden nőre, úgy a homo-k között is vannak, akik tartós kapcsolatban vannak, na meg nekik se tetszik mindenki...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!