Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy haveromba, mit tegyek? Én is fiú vagyok.
Ő nem tudja rólam, hogy más vagyok és sajna a csajok jönnek be neki. Sok időt töltünk együtt, jól elvagyunk. Mostanában pedig állandóan róla fantáziáliok. :((
Talán el kellene mondanom neki, mit érzek iránta? :S
21/F
Szia!
Én is ugyanígy vagyok. Teljesen tanácstalan. Vagyis inkább tanácsokat azt kaptam bőven, de nem merek lépni.
Én úgy gondolom, hogy inkább el kéne mondani neki, vagy rávezetni rá. De azt egyenlőre még ne, hogy tetszik neked.
Priviben írj, beszélgethetünk!
17/F
Szerintem meg ér egy próbát, hogy elmond neki.Lehet, hogy te is tetszenél neki::) Jó persze most nem akarlak ezzel rózsaszín ködbe varázsolni mert persze az is meg lehet, hogy hetero. Szóval szerintem annyit mondj meg neki, hogy tetszik neked és meglátod mit reagál.Ha igaz barátod nem fogja vele megszakítani a kapcsolatot.
Amúgy van, hogy sokszor mélyen a szemébe nézel?(persze amikor nem beszélgettek)Látsz rajta valamit, hogy máshogy nézne rád?
Amúgy még azt is megcsinálhatnád, hogy megcsókolod ittas állapotban (hogy tudd erre fogni) és másnap meglátnás, hogy reagál.Persze annyit igyatok, hogy emlékezzetek mit csináltatok:D
16-os:
bemutatom neked a pontot, íme, így néz ki: .
és itt vannak a barátai: , ? ! :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!