Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegekhez szól a kérdés. Ok tudnának adni tanácsot nekem?
Érdemes lehet vagy van esély arra hogy társat találjon az aki meleg de fityma szürkülete van?
Titokban tartani a melegséget nehéz vidéken de már a remény is kevés lehet erre,hogy így lehet találni fiúnak fiút?
Nem véletlenül fitymaszűkületre gondolsz? :)
Egyébként nem lehetetlen, bár sztem Neked is jobb lenne, ha kezeltetnéd, ma már a körülmetélésen kívül kíméletesebb megoldások is léteznek, attól függ, mennyire súlyos.
Még annyit hogy tisztán tartom és semmi olyan probléma nincsen hogy más lenne a színe vagy fertőzés volna.
Semmi ilyen csak az hogy nem tudom aktív dologra használni.
Rendesen próbáltam a kérdést megfogalmazni,ezért normális válaszokat vagy üzeneteket kérnék.Köszönöm!
Bocsánat a helyes írási hibáért igen szűkületre gondoltam.
Egy kis BAKI hát néha meg eshet ez mással is..Nem de?
De talán rá értitek naaaa....?
Köszi utóbbi a jó kívánságot!
Bár mielőtt valakinek írok aki meleg és tetszik nekem elmondom hogy mi a helyzet.
S van aki megérti.Csak távoli vagy pedig korban mást keres.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!