Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolsz, amikor egy meleg párt látsz csókolózni az utcán?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 23:54
21/42 anonim válasza:
De ha valaki hetero, az a jó! (:
22/42 anonim válasza:
Semmire, az nem az én dolgom.
23/42 anonim válasza:
Még nem láttam, de szerintem nem gondolnék semmit. Én sem örülnék, ha csókolóznék a barátommal, mások meg rajtam gondolkodnának.
24/42 anonim válasza:
Hogy mikor szól be egy bunkó homofób :)
25/42 anonim válasza:
Arra hogy milyen hihetetlenül erős a szerelem vagy a vágy hogy még két férfit vagy két nőt is össze tud kötni:)
26/42 anonim válasza:
Mire?Feláll a fa...om ettől,begerjednék stb...de érdekes,hogy sose láttam még ilyet pedig Bp belvárosban lakom.
27/42 anonim válasza:
Na ez az...... a "heterók" egymás után szemrebbenés nélkül néha egymás torkában vannak múlt hét pénteken egy KFC ben legalább 3 pár volt így...
De mindegy, ez van, vannak az egyenlők, meg az egyenlőbbek.
28/42 anonim válasza:
szerencsére nem szoktam látni se melegeket, se hidegeket csokonyázni
29/42 anonim válasza:
Szerintem cuki. Nincs abban semmi elitelendo. Erzelemparti vagyok.
30/42 anonim válasza:
"Ez különben érdekes. Ha 2 lányról van szó, akkor mindenki nyúl a makkhoz. Ha 2 fiú, akkor mindenki nyúl a bézból ütőhöz. Hogy is van ez?"
Feltehetően képes vagy egy minimális szintü gondolkodásra, akkor mégis mit nem értesz? Tök világos, hogy ha 2 jó buksza egymásra izgul, akkor k-rvára f*szállitó látvány, legalábbis egy egészséges himnek. De ha két csávó csinálja ugyanazt, az rohadtul undoritó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!