Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg párkapcsolatok (tehát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg párkapcsolatok (tehát az alkalmi nem számít) hány százalékában nincs egyáltalán anális szex?

Figyelt kérdés
ma 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Három kapcsolatom volt, mind több éves, együttéléssel. Nem volt anális behatolás, minden más igen.

Sosem vágytam rá és ha lesz kapcsolatom ismét, olyat szeretnék, aki hasonlóan gondolkodik.

De ismerek két párt, akik hosszabb ideje együtt vannak és nincs anális rész.Egyik pár eljegyzésen is túl van.

ma 10:11
 2/8 anonim válasza:
37%
Első nézd a kategóriát is.
ma 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Nálam ez biztos nem menne aktívként. Kell az anális szex
ma 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Néztem, mivel meleg férfi vagyok.És megvagyok segg nélkül

# 1

ma 10:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2, mivel a kérdésben is benne van a "meleg", nem hiszem, hogy nagyon nézni kellene a kategóriát. Felteszem, az eljegyzés zavart meg.
ma 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehetne megmondani hány százaléka.

Pl. Megnézed tárkeresőn partner keresőn hány % Side.

Felém 30 főből 1.

ma 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

És a párjaid nem azért léptek le, mert ők eddig bírták anál nélkül? Mindhárom side maradt utána is és azóta is? Jó, erre te nem látsz rá teljesen, hogy mit csinálnak az új párjaikkal, de simán lehet, hogy azért léptek le, mert kevés volt nekik a tipi-tapi meg a szipi-szopi és ennél valami többre vágytak, nem? Lehet, hogy nekik ez csak ideig-óráig volt elviselhető és ezért vagy ezért is dobbantottak.

ma 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
En a 7-es eszmefuttatasat adom reszben, tuti sokan szakitanak emiatt. Azt nem ertem, miert mondja azt valaki, hogy birja szex nelkul ha megsem, miert nem jatszik nyilt lapokkal.
ma 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!