Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármilyen IGAZ története akármelyik fiatalkorúak börtönéből?
Figyelt kérdés
Nem azokra a kiszinezett, meg szavakat kerülgető sztorikra gondolok, hanem a valódi IGAZ elbeszélésre. A valóságra a meleg szempontból. Tényleg csak erőszak és semmi más?
Nem kitalált szextörténetekre vagyok kiváncsi, hanem a valóságra!
márc. 7. 15:12
3/10 anonim 

válasza:

Én koliba tudok olyat akit a szobatársai napi szinten bántottak plusz volt akiket szopnia kellett naponta. Ami meglepett hogy szerinte ha nemet mondott volna nem ez lett volna. Azaz meg magát okolja meg szerinte emiatt lett meleg.
4/10 anonim 

válasza:

feljelentés a rendőrségen, aztán a szopatóinak nem lett volna gond a szopással
7/10 anonim 

válasza:

Szabadulás után műteni kellet az ánuszomat és járhattam pszichológushoz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!