Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, nektek komoly kapcsolataitok voltak eddig, vagy csak kalandjaitok?
19# Ha rögtön igaz szerelemmel kezdesz egy srácnál, lehetséges, hogy elijeszted. Ez nem így működik. Kell a lelki összhang, kémia, enélkül nem nagyon megy. Unikornisok után vadásztok.
Előbb találj egy lovat, és ha szerencséd van, később unikornissá változik. Ha meg csak ló marad, az is jobb, mint ló nélkül. Nyilván ne valami nárcisztikus faszt vonzz be párodnak, de ha legalább egy középkategóriát megüt a srác, én nem hagynám őt futni.
Sokan lebecsülik a testiséget, szerintem nagy jelentősége van, mert anélkül te tulajdonképpen csak egy a barátot szeretnél. Tényleg jótanácsként mondom. Ne legyetek ott 70 évesen, hogy majd ilyen megkeseredett, vén farkak legyetek.
Persze tudom nehéz helyzetben vagytok, vagyunk... A családi hozzáállás nagyon számít, sok a homofób, köcsög szülő.. Az egyházi sulikban meg ilyen szempontból kiváltképp nagy agymosás van, ami felettébb káros. Ha gyerekem lenne, eszem ágában nem lenne oda beíratni őt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!