Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 22 éves korod alatt mennyire komoly kapcsolataid voltak?

Mindenkivel szerelemmel indult. Összetartással és tiszta érzelmekkel.
De állandoan csak 2-4 éves kapcsolataim voltak de 23 felett is eddig.
De kb hatalmas drámák is, fergeteges live bombingok is, filmet csinálhatnék az összesből, de valamiért mégis kifujnak.4 év a maxom eddig.
A szakitások okábol se értek semmit.
Elso szerelmem pl elkoltoztek a szuleivel.(tinik voltunk romeo es julias öngyi-s búcsúzás minden jatszott)
Utána a kövi barátom mert másik városban laktam nem bizott bennem annyira hogy tulelje a kapcsolatunk
A kovi pasim penzre hajtott. Kidobott 4 ev mulva eljegyzest bontva egy vallalkozo nő miatt aki "megvette" őt
A kövi pasim csak mutogatni tartott, 4 ev mulva derult ki hogy a vastag hájasabbak az etalonjai en jo voltam mutogatni családnak haveroknak de a hájasat vette el🤷♀️ (meg arra nem féltekeny mellettem meg kiidegelte magát)
A kövi barátom lecsukták 4 évre megint dráma, majdnem öngyis sztorik, leveleztunk meg mikor kijott ujrakezdtük de nem koltoztem vissza hozzá, igy dráma dráma ideg konyorges higy menjek vissza, minden ment, de vége.
Volt egy bántalmazo kapcsim is. Megint drámák mindenhol a kapcsolatban.
Egyszeruen nem értem hogyhogy nincs egy normális (nem nyomi incel papucs, hanem Normalis)FÉRFI.

Ja es kb mindegyikkel ugy volt hogy mi aztán ÖRÖKRE EGYÜTT.
(1.voltam)

Én az összes kapcsolatokat úgy kezdtem, hogy örökké fog tartani.
Az első komoly kapcsolatom 16 évesen volt egy évig tartott. Utólag úgy érzem korai volt és rossz volt egy bántalmazó kapcsolattal indítani.
Utána 17 évesn lett a következő komoly kapcsolatom ami azóta is tart.
24/L

Mindig úgy választottam partnert, hogy ne kelljen lekoptatnom, ha ő komolyat akarna, de nem törtem össze, ha nem az lett belőle. Mondjuk 22 éves korom előtt nem volt jellemző ilyesmi, 17 és 19 éves korom között volt az első párkapcsolatom, utána sokáig megvoltam az ezzel járó dráma nélkül.
Szerintem nem tudnék olyan emberrel lenni, akivel azt érzem, hogy ez csak átmeneti. Még egy napot sem. Egyszerűen elveszteném az érdeklődésem, ha tudnám, hogy mire fut ki a sztori.
Remélem, már nem kell ilyesmivel foglalkoznom és a jó embernek mondtam igent. :)

Én 17 évesen jöttem össze az első párommal, azt hittem örökre együtt leszünk, nem lettünk, 2 évig tartott.
20 múltam, amikor összejöttem a második párommal, nyilván az elején vele is örökre együtt akartam volna lenni. Ehhez képest hiába kérte meg a kezem, nem maradtunk együtt.

Komoly csak egy volt, több, mint 3 évig tartott, nagyon megviselt a szakítás, 22 voltam akkor.Futó kapcsolatok voltak előtte is, utána is.
N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!