Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! 22 éves korod alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! 22 éves korod alatt mennyire komoly kapcsolataid voltak?

Figyelt kérdés
Minden fiúval úgy jöttél össze hogy vele maradsz örökre? Vagy volt olyan hogy előre tudtad hogy nem lesz hosszú életű, de amíg jól érezed addig együtt vagy vele.
2022. jún. 5. 18:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%

Pár tinédzserkori "járás", pár egyéjszakás, egy szexkapcsolat, egy fél évig tartó "komoly" kapcsolat (de igazából sajnos nem szerettem ezt a srácot). Aztán 19 évesen ismertem meg a vőlegényem.

Aki normális volt, azzal az elejétől kezdve komolyan gondoltam, ebből volt ugye kettő, és egy végül mégsem úgy alakult. Bár azt, hogy örökre nem leszünk együtt, azért már itt is sejtettem. Az egyéjszakásoknál meg a szexkapcsolatnàl elég egyértemű volt, hogy nem együtt fogunk megöregedni.

2022. jún. 5. 20:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Vegyesen. Volt, akivel csak elvoltam, amíg jól éreztük magunkat, mással meg úgy indultam neki, hogy holtomiglan-holtodiglan (csak egyiküknél jött össze valami hasonló, őt 21 évesen ismertem meg, lassan 10 éve leszünk együtt, még ha el is válnánk, a gyerekek most már örökre összekötnek minket 3:D ).
2022. jún. 5. 20:54
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

Pont 22 vagyok. Az első kapcsolatom 18 évesen kezdődött és 2,5 évig tartott, már összeköltöztünk, de végül beláttuk hogy nem jó így együtt.

Vele akartam lenni örökre.

A mostani párom egy tizessel több mint én. Egyelőre nem gondolom hogy hosszú életű lenne a kapcsolatunk, elég eltérőek vagyunk, de amíg jól érezzük magunkat együtt leszünk. 3 hónapja vagyunk együtt, de több mint egy éve ismerjük egymást.

2022. jún. 5. 21:05
 14/18 anonim ***** válasza:
10%

Lányoknál az egyetem/főiskola az, amikor otthagyják a gimnáziumi barátjukat, 22-23 éves korukig buliznak, fűvel-fával összefekszenek, utána találnak valakit, akivel elvetetik magukat és minden meg van oldva.

37 f incel

2022. jún. 5. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam gondoltam, majd lelécel mint ahogy kell mert a pasik ilyenek, addig meg elvesztem amit el kell és megyünk tovább, hát nem pont kifogtam azt az egy szerencsétlent aki nem így gondolja 20 évesen, így 27 éve együtt nyomolunk🤷‍♂️
2022. jún. 6. 00:24
 16/18 anonim ***** válasza:

24 éves hajadonként (akinek gimnazistaként nem volt pasija és nem alkalmizott egyetem alatt) mi vagyok, rendszerhiba?

2022. jún. 6. 02:47
 17/18 anonim ***** válasza:
16: Hehe, most annyi privát üzenetet fogsz kapni, hogy nem igaz...:DDDDD
2022. jún. 6. 08:28
 18/18 anonim ***** válasza:
19-21 ferjnel voltam, nyilvan komolyan terveztem vele csak elkezdett kemenyen drogozni..
2022. jún. 6. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!