Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 22 éves korod alatt mennyire komoly kapcsolataid voltak?

Pár tinédzserkori "járás", pár egyéjszakás, egy szexkapcsolat, egy fél évig tartó "komoly" kapcsolat (de igazából sajnos nem szerettem ezt a srácot). Aztán 19 évesen ismertem meg a vőlegényem.
Aki normális volt, azzal az elejétől kezdve komolyan gondoltam, ebből volt ugye kettő, és egy végül mégsem úgy alakult. Bár azt, hogy örökre nem leszünk együtt, azért már itt is sejtettem. Az egyéjszakásoknál meg a szexkapcsolatnàl elég egyértemű volt, hogy nem együtt fogunk megöregedni.

Pont 22 vagyok. Az első kapcsolatom 18 évesen kezdődött és 2,5 évig tartott, már összeköltöztünk, de végül beláttuk hogy nem jó így együtt.
Vele akartam lenni örökre.
A mostani párom egy tizessel több mint én. Egyelőre nem gondolom hogy hosszú életű lenne a kapcsolatunk, elég eltérőek vagyunk, de amíg jól érezzük magunkat együtt leszünk. 3 hónapja vagyunk együtt, de több mint egy éve ismerjük egymást.

Lányoknál az egyetem/főiskola az, amikor otthagyják a gimnáziumi barátjukat, 22-23 éves korukig buliznak, fűvel-fával összefekszenek, utána találnak valakit, akivel elvetetik magukat és minden meg van oldva.
37 f incel

24 éves hajadonként (akinek gimnazistaként nem volt pasija és nem alkalmizott egyetem alatt) mi vagyok, rendszerhiba?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!