Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuálisok, milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuálisok, milyen tapasztalataitok vannak alkalmi kalandokkal?

Figyelt kérdés
Tudnátok mesélni jó, illetve negatív sztorikat? Élőben, vagy neten ismerkedtek?

tegnapelőtt 02:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jársz meleg szórakozóhelyekre, akkor kizárólag csak neten tudsz ismerkedni. Ha megvan a kellő tapasztalatod, akkor bőven ki tudod szűrni ki az aki csak kamuzik, és pár levélváltás után eltűnik vagy találkozó előtt törli a profilját.

A kép is fontos, mert a minőségéből és feltöltési idejéből (ha van profilján kép) meg tudod állapítani, hogy nagyjából mennyire friss, így ki tudod szűrni mennyire kamuzhat az életkorával kapcsolatban.

Nekem többnyire negatív tapasztalatom van. Leginkább eltűnnek találkozó előtt vagy el sem jut a beszélgetés addig, hogy találkozót beszéljünk meg.

Személyes találkozónál is voltak azért "élmények". Bunkó és érdekes megjelenésű emberek, de sajnos akadt olyan is, aki igénytelen volt. Még a kezdetek kezdetén akadt egy, aki nem csak kamuzott az életkoráról, hanem miután beszálltam a kocsijába előkapta a farkát, majd lehúzta róla a fitymát, ami jó túrós volt. Megtörölte elnézést kért és várta, hogy leszopjam. Nem kell mondanom, hogy a kocsi tele volt azzal al állott bűzzel, ami ilyenkor van. Kihagytam a lehetőséget.

Az óvszert alkalmiknál sokan nem szeretik. Találkoztam olyannal, aki szintén rendszeres alkalmi találkozókat keresett. Lehet be volt cuccozva nem tudom, de el volt ájulva szinte milyen jó volt velem. A 7. emeleten lakott, s mondta lekísér. Végig azt hallgattam bármikor keressem, ő Home Office-ban dolgozik. Bármikor jöhetek, ő nem fog tudni ellenállni nekem. Még az utcán is mondta ugyanezt. Igaz nem volt senki már az utcán, de kicsit kellemetlen volt, amikor majdnem ugyanezt már utánnam ordibálta. Másnap két csomag óvszert megvásárolva ráírtam, hogy megvettem jó neki. Válasza az volt ne haragudjak, de ő megmondta: az óvszert nem tudja elviselni senki kedvéért. Érdekes módon előző este el tudta viselni.

Azért akadt normális is. Három volt, összesen, ebből kettő még lent vidéken. Ugyan ritkán találkoztunk, de mindig megtudtuk beszélni kinek mikor jó, és nem volt "eltűnés", mint sokaknál. Mondjuk közülük egyik sem élte a "híres" meleg világot és nem is nyomot semmiféle cuccot vagy drogot.

tegnapelőtt 03:14
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Eddig nincs panaszom mindig rendesen megdugtak
tegnapelőtt 05:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szeretem.BB
tegnapelőtt 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!