Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért èn vagyok kb. az egyetlen meleg, aki saját magát tartaná szánalmasnak, ha csak a nálam sokkal jobban kinézőkkel lennék hajlandó lefeküdni?

Enis ilyen vagyok
De minek fekudjek le rondakkal amikor azok nem tetszenek??
De most pont arról beszélek, hogy a többi meleg a védelmükbe veszi ezeket az embereket. Ha pl. megkérdezem itt, GYK-n, hogy "Nem szánalmas, ha egy dagadt, ronda ember csak izmos, jóképűekkel hajlandó lefeküdni?", akkor a melegek kollektív válasza, hogy "Nem, szíve joga". Miért van ez, miért en vagyok az egyetlen, aki szerint szánalmas?

12. Mert nem tudnak szöveget értelmezni. Sokan nem is a kérdésre válaszolnak, csak érzésre írnak valamit, ami szerintük a kérdés.
Ennek mondjuk már egyértelműnek kéne lennie a társkeresős élményekből is, ahol a profilszöveget vagy egyszerű adatokat nem tudnak sokan értelmezni és pl. rád írnak azzal, hogy mit keresel és milyen szerepet vállalsz ágyban, miközben ki van töltve az adatlapod.
Amúgy annyiban igazuk van, hogy mindenki azzal szexel, akivel csak akar. Az, hogy mennyire szánalmas már szubjektív.
Manapság egyre elterjedtebb a toxikus pozitivitás. Tilos látni a saját hibáidat és saját magadnak is hazudnod kell. Akkor leszel kapós.

Hűűűű, wazze, kinyitottad a Pandora szelencéjét.
Nem kellett volna... Nagyon nem kellett volna...
Most ráhoztad itt az emberiségre a romtást.
Ezt soha többet ne csináld!

Én azért érzem magam szánalmasnak mert szinte beteg fantáziáim vannak és utálom magam emiatt (35 évesen egy 18 éves munkatársamról fantáziálok ahogy munkahelyen szexelnék vele)
Nagyon gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!