Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szánalmas sok meleg?
Volt talim egy pasival. Tudom a facebookját mert ott írt. Erre ma a tali előtt pár perccel letilt. Én már leszerveztem lakást, befűtöttem, stb. Mi értelme ennek? Miért csinál ilyet valaki? De amúgy meg jaj de oda van értem, stb. Nem kezdő. Mi van szerintetek vele? Ja amúgy 30+ os tehát nem tini. Minden kiesik ami magyarázat lehetne.
Te mit tennél? Ráírnál más profilról? Nem az első eset ez… de szerintem aki
Ismerkedik mind élt át vmi hasonlót
Ez nem meleg jelenség, heterok között is rengeteg kamus van. Írásban a neten, fűt-fát (egy Fb profil semmit sem jelent), némelyikkel még a telefon is megvan, de az utolsó pillanatban berezel, vagy eleve nem is akart személyesen csak virtuálisan "hódítani" és ghostingol.
Felesleges bármit ráírni, ugyanez lenne a végkimenetel. Idővel majd megtanulod rutinból kiszűrni őket.
El lehet fogadni,ha valaki berezel, vagy meggondolja magát. Emberi dolog. De a ghostingolás az a gyáva emberek sajátossága.
Eddig egyetlen férfi volt,aki így, korrekten megmondta, hogy megijedt, nem tudja lelkileg mit akar. Tiszteletem ezért, és szépen írásban lezártuk.
Csak sajnos sokan felajzva írogatnak, mikor lépni kellene, akkor elmúlik az érzés. De a profil törlés,ghosting, kamu kifogások átlátszó dolgok és nem jó senkinek.
Főleg úgy, hogy egy hét és aki visszakozott, az kezdi elölről.
De a legtöbb már telefonon sem akar beszélni, márpedig a személyes tali előtt ez kell.
Sok ilyen van, tanulj meg szűrni.
Sokan nem merik a valóságban kiélni a vágyaikat, vállalni magukat a személyes találkozón.
Kanosak, írogatnak, hogy ezt és azt csinálnák veled, ígérgetnek, közben masztiznak, elélveznek, jön a szégyenérzet és eltűnnek.
Majd ha újra kanosak lesznek kezdik előről.
Csak ugye az hogy faroképekre, beszélgetésekre kiverik csak egy ideig oké. Viszont egy idő után már nem kielégítő és kevés lesz.
A korra ne adj. Van olyan, hogy egy húszonéves sokkal merészebb, mint egy negyvenes :D
8
Úgy hogy fogadd el magad.
Hiába küzdesz, úgysem fogsz megváltozni, nem leszel hetero, akkor meg mi értelme?
Meg egy idő után már lelkileg is sérülni fogsz.
#8 Mondjuk azzal hogy ahelyett hogy képeket cserélgetsz másokkal és kb szexchatelsz velük inkább elmész mondjuk egy kávéra velük?
Nem kell minden áron dugni, ha tényleg boldog akarsz lenni akkor ez önmagában nem lesz elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!