Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szánalmas sok meleg?
Volt talim egy pasival. Tudom a facebookját mert ott írt. Erre ma a tali előtt pár perccel letilt. Én már leszerveztem lakást, befűtöttem, stb. Mi értelme ennek? Miért csinál ilyet valaki? De amúgy meg jaj de oda van értem, stb. Nem kezdő. Mi van szerintetek vele? Ja amúgy 30+ os tehát nem tini. Minden kiesik ami magyarázat lehetne.
Te mit tennél? Ráírnál más profilról? Nem az első eset ez… de szerintem aki
Ismerkedik mind élt át vmi hasonlót
Vagy esetleg élőben lebukna, hogy az,aki pl egy harmincas férfi képét adta, az élőben egy kövér hatvanas-de fiatalos, ezt azért hozzáteszi.
Talán jobb is,hogy ettől a férfitől megszabadultál. És akkor nem beszéltem azokról, akik perverzek és alig tudsz lelépni.
Egyre több ilyen van.
En ugy gondolom h ismeretlen sracert ekkora erofesziteseket nem kell csinalni.
Lehet paeja van es elfogta a lelkufurka, lehet tok kezdo es nem fogadta el magaban ezt, lehet csak kanosan bejott neki h neten flortoltok... sok dolog lehet.
Tenyleg szarfej volt de idegennel valo elso taliert ilyeneket maskor ne xsinalj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!