Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szoktatok képek nélkül ismerke...

Szoktatok képek nélkül ismerkedni?

Figyelt kérdés

Azért hogy az legyen fontos amit mond és ha megvan a szimpátia akkor jöhetnek a képek..

Én szeretek és lehet privátban írni ha te is (22 meleg fiú)

jan. 30. 02:54
1 2
 1/13 anonim válasza:
En is szóltam így:)
jan. 30. 05:10
 2/13 anonim válasza:

Igen, szoktam. Nem kimondottan komolyra, de nem is alkalmizni. Hanem emberi hangon kérdezni, válaszolni, nem érdekel hány éves. A fő az,hogy megértsük egymást és legyen közös nevező, ami mellett elindítható egy barátság. Jelenleg ennyire vágynék, ez fér bele függetlenként az életembe.

Legutóbbi tartós kapcsolatom is írogatva, kép nélkül sőt vakrandival indult és első találkozástól csodás volt,több éves együtt éléssel. Ugyan évek óta vége, de egyik legszebb kapcsolatom volt.

Képcsere nélküli írogatás történt pár éve pont itt a Gyakorin. És lett belőle öt találkozásból álló barátkozás, egy nagyon értelmes és szimpatikus emberrel.

F

jan. 30. 06:05
 3/13 anonim válasza:

En ugy szoktam, hogy eloszor szeretek beszelgetni, ezzel egyreszt latom, hogy egy szinten vagyunk-e abban amit keresunk, masreszt meg az is latszik, hogy tud-e legalabb helyesen irni.

Korabban a fo szempont a fizikai vonzalom volt alkalmizasnal de mara mar az intelektualitas pont annyira fontossa valt.

Ugy, hogy egyaltalan ne keruljon sor kepcserere nem szoktam talalkozni. A beszelgetes egy szintjen szukseges a kep is.

jan. 30. 07:07
 4/13 anonim válasza:
Mindenképpen kép nélkül! (Éppen elég kísérletet tesznek egyesek közúton, hogy kifosszanak bárkit, aki egyedül jár-kel...)
jan. 30. 07:21
 5/13 anonim válasza:
Így ismertem meg a feleségem. Az első találkozásig nem láttuk egymást egyáltalán.
jan. 30. 09:26
 6/13 anonim válasza:
A likner erre tökéletes app. Rengeteg felhasználója van.
jan. 30. 10:28
 7/13 anonim válasza:
Szerintem ha kimondottan ismerkedés, akkor jobb minél előbb letudni ezt a részt... Nem leszek álszent, mind a külső, mind a belső fontos. Egyik nélkül nem számít a másik. Hiába nézel ki jól ha nem tudunk beszélgetni, hiába jövünk ki tök jól ha egy picit sem tetszel külsőre...
jan. 30. 10:51
 8/13 anonim válasza:

Kép nelkuli ismerkedes csak idohuzas

Tarskereseon se irsz ra olyanra aki nem tetszik

jan. 30. 11:10
 9/13 anonim válasza:
Volt már rá példa de nem lett belőle semmi mert nem jöttünk be egymásnak.
jan. 31. 23:26
 10/13 anonim válasza:
Akikkel talalkoztam kép nelkul egyik se tetszett
febr. 1. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!