Szoktatok képek nélkül ismerkedni?
Azért hogy az legyen fontos amit mond és ha megvan a szimpátia akkor jöhetnek a képek..
Én szeretek és lehet privátban írni ha te is (22 meleg fiú)
Igen, szoktam. Nem kimondottan komolyra, de nem is alkalmizni. Hanem emberi hangon kérdezni, válaszolni, nem érdekel hány éves. A fő az,hogy megértsük egymást és legyen közös nevező, ami mellett elindítható egy barátság. Jelenleg ennyire vágynék, ez fér bele függetlenként az életembe.
Legutóbbi tartós kapcsolatom is írogatva, kép nélkül sőt vakrandival indult és első találkozástól csodás volt,több éves együtt éléssel. Ugyan évek óta vége, de egyik legszebb kapcsolatom volt.
Képcsere nélküli írogatás történt pár éve pont itt a Gyakorin. És lett belőle öt találkozásból álló barátkozás, egy nagyon értelmes és szimpatikus emberrel.
F
En ugy szoktam, hogy eloszor szeretek beszelgetni, ezzel egyreszt latom, hogy egy szinten vagyunk-e abban amit keresunk, masreszt meg az is latszik, hogy tud-e legalabb helyesen irni.
Korabban a fo szempont a fizikai vonzalom volt alkalmizasnal de mara mar az intelektualitas pont annyira fontossa valt.
Ugy, hogy egyaltalan ne keruljon sor kepcserere nem szoktam talalkozni. A beszelgetes egy szintjen szukseges a kep is.
Kép nelkuli ismerkedes csak idohuzas
Tarskereseon se irsz ra olyanra aki nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!