Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szoktatok képek nélkül ismerke...

Szoktatok képek nélkül ismerkedni?

Figyelt kérdés

Azért hogy az legyen fontos amit mond és ha megvan a szimpátia akkor jöhetnek a képek..

Én szeretek és lehet privátban írni ha te is (22 meleg fiú)

jan. 30. 02:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
Akik nagyon eroskodnek, hogy nem kuldenek kepet azok azert teszik mert ugy gondoljak magukrol, hogy nem szepek. Ez kb igy is van. Szoval nem talalkozom olyannal aki nem ad kepet.
febr. 1. 06:08
 12/13 anonim válasza:
Ez a kepkuldes már 20 evvel ezelott is gaz volt, chaten arrol ment a vita, hogy ki kuldjon elobb, valaki kuldott, akkor masik nem kuldott vissza, kilepett, nagyon bosszanto volt meg nem is a sajat képet kuldte, szoval akkor is ment a szarakodas
febr. 1. 06:15
 13/13 anonim válasza:

Nem mert óriási nyomiság. Aki nem vállalja magát egy két képpel se, az soha semmikor és femcel marad.

Igaz én a hetero ligában játszom, de azért válaszoltam

febr. 2. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!