Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hagynád a prostidnak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynád a prostidnak, hogy kiverje miközben dugod? Tulajdonképpen mit jelent ha magához nyúl a kuncsaftnál?

Figyelt kérdés

jan. 18. 17:15
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kéne a tenyeremen hordoznom! Ő egy k.rva és nem a szerelmem!

Agyaltam rajta, de nekem nem pálya, hogy amíg én még csak a közelében sem járok addig ő csúcsra jusson. Régóta jár hozzám és szerintem nem szenved annyira, mint ahogy azt hiszitek.. Ráadásul nem kicsit tömöm a pénztárcáját.

jan. 19. 07:26
 22/30 anonim ***** válasza:
Válassz egy másikat
jan. 19. 09:27
 23/30 pschmith ***** válasza:
47%

Elsőre Nekem is ez lett volna a reakcióm amit legtöbben írtak.

Viszont ahogyan Te is írtad, jobban bele gondolva Neked adok igazat. Hiszen ez egy munka, Ő a munkavállaló Te pedig a munkáltató. Vagyis Neki úgy kell elvégezni a munkákat és feladatokat, ahogy azt Te szeretnéd. Ezt pedig Neked még meg indokolni sem kell, hogy mit/miért/hogyan kérsz. Ez ennyire egyszerű, bármilyen munka során ez fel sem merülne kérdésnek. Úgy kell elvégezni a munkát, ahogy a “főnök” igényli, nem pedig ahogy épp kedved szottyan. Vagy persze, csinálhatod kedved szerint, de akkor olyan lesz a bérezés, vagy pedig nem kapod a munkát s keresnek olyat aki elvégzi az igényeknek megfelelően!

“ Nehogy már a nyúl vigye a puskát!”

Szerintem teljesen rendben van, természetesen ezt normálisan le kell kommunikálni, hogy Te mit s hogyan vársz el. S oda-vissza kölcsönösen őszintének kell lenni.

jan. 19. 09:39
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Szólj rá vagy keress mást
jan. 19. 11:53
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó dom lenne belőled kedves kérdező. Egy slave srác
jan. 19. 11:54
 26/30 cinderella_ ***** válasza:
100%

Látod és neked még fizetnie se kéne érte. 🫢

jan. 19. 12:54
 27/30 A kérdező kommentje:

23: Erre szokták azt mondani, hogy tűpontos megfogalmazás!

25: Hú, kösz 😀 Erre még nem is gondoltam. Hány éves vagy?

jan. 19. 14:46
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha kézzel való rásegítés nélkül, csak attól menne el, hogy lovagol rajtad, és te dugod közben, az rendben lenne?
jan. 19. 22:53
 29/30 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy akkor nem látna pénzt tőlem.
jan. 20. 04:47
 30/30 anonim ***** válasza:
64%

Ahaa, tehát már a saját biológiáját is írja felül csak azért, mert fizetsz neki.

Kérdező, kezeltesd magad, gyorsan.

jan. 20. 07:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!