Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynád a prostidnak, hogy kiverje miközben dugod? Tulajdonképpen mit jelent ha magához nyúl a kuncsaftnál?
Nem értem miért kéne a tenyeremen hordoznom! Ő egy k.rva és nem a szerelmem!
Agyaltam rajta, de nekem nem pálya, hogy amíg én még csak a közelében sem járok addig ő csúcsra jusson. Régóta jár hozzám és szerintem nem szenved annyira, mint ahogy azt hiszitek.. Ráadásul nem kicsit tömöm a pénztárcáját.

Elsőre Nekem is ez lett volna a reakcióm amit legtöbben írtak.
Viszont ahogyan Te is írtad, jobban bele gondolva Neked adok igazat. Hiszen ez egy munka, Ő a munkavállaló Te pedig a munkáltató. Vagyis Neki úgy kell elvégezni a munkákat és feladatokat, ahogy azt Te szeretnéd. Ezt pedig Neked még meg indokolni sem kell, hogy mit/miért/hogyan kérsz. Ez ennyire egyszerű, bármilyen munka során ez fel sem merülne kérdésnek. Úgy kell elvégezni a munkát, ahogy a “főnök” igényli, nem pedig ahogy épp kedved szottyan. Vagy persze, csinálhatod kedved szerint, de akkor olyan lesz a bérezés, vagy pedig nem kapod a munkát s keresnek olyat aki elvégzi az igényeknek megfelelően!
“ Nehogy már a nyúl vigye a puskát!”
Szerintem teljesen rendben van, természetesen ezt normálisan le kell kommunikálni, hogy Te mit s hogyan vársz el. S oda-vissza kölcsönösen őszintének kell lenni.

Látod és neked még fizetnie se kéne érte. 🫢
23: Erre szokták azt mondani, hogy tűpontos megfogalmazás!
25: Hú, kösz 😀 Erre még nem is gondoltam. Hány éves vagy?

Ahaa, tehát már a saját biológiáját is írja felül csak azért, mert fizetsz neki.
Kérdező, kezeltesd magad, gyorsan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!