Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynád a prostidnak, hogy kiverje miközben dugod? Tulajdonképpen mit jelent ha magához nyúl a kuncsaftnál?
Mire lennék féltékeny vagy irigy?
Sajnálni azért nem kell őt, mert ha annyira szar lenne neki elmenne normális munkát végezni. Ebben ő alárendelt, nem is kicsit. Alapból jóban vagyunk, de nem azért kap pénzt, hogy kiverje az ágyneműmre..
Ha értenéd a dolgod, nem kéne magához nyúlnia. De annyira rossz veled, hogy inkább magának is örömet szerez, hogy el tudja viselni azt a pár percet, amíg befejezed.
(Szarkazmus OFF)
Tegyél alá papírtörlőt, ha nem akarsz ágyneműt mosni.
Pont ez a jó a prostiban, hogy nem nekem kell értenem a “dolgom”. Az a dolgom, hogy hátradőljek és hatalmasat élvezzek benne.
Ha velem élvez a következő mi lesz? Szopjam le és még fizessek is érte? Szerintem onnantól kezdve elvárások lennének és azt nagyon nem szeretném, de érdekes más nézőpontokat olvasnom.
Jézusom, nem fér a fejembe, hogy a kérdező hogyan lehet ennyire önközpontú, önző, és már-már nárcisztikus.
Ha ez a hiszti ténylegesen azért van, mert jujj a lepedő koszos lesz, csak azt ne, akkor miért nem cseréled le addig, vagy mész te hozzá?
Az már csak hab a tortán, hogy te azt gondolod, hogy jogodban áll egy embert egy tárgyként kezelni csak azért, mert pénzt adsz neki.
Nem tudom ki bántott téged ennyire, de remélem hogy rendbe fogsz jönni valamikor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!