Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hagynád a prostidnak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynád a prostidnak, hogy kiverje miközben dugod? Tulajdonképpen mit jelent ha magához nyúl a kuncsaftnál?

Figyelt kérdés

tegnap 17:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ha kurvával vagyok, akkor igen. Kapcsolatban egész más.
tegnap 19:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Érdekes. Engem egy cseppet sem zavarna ha a prosti is élvezné. Nem tiltanám meg az örömöt számára mert boldog tudnék lenni úgy is ha ő is az, sőt talán egy kicsit jobban is mert örülnék, hogy nem érezné erőltetettnek a szexet. Biztos sok olyan szexe volt eddig amit abszolút nem élvezhetett.
tegnap 19:43
 13/20 A kérdező kommentje:
Ez oké lenne szexhavernál, de én fizetek ennek a srácnak!
tegnap 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
De ha így is megadja azt amit szeretnél, akkor miért baj az, ha azt a dolgot nem egy unalmas munkaként élné meg amiről azt szeretné, hogy minél hamarabb legyen túl mert utálatos, hanem még élvezni is tudná. Nem értem miért fontos az, hogy rosszabb legyen másnak. Ez valami féltékenység? Irigység? Rosszindulat? Sehogy nem fér a fejembe, már bocsánat.
tegnap 19:54
 15/20 A kérdező kommentje:

Mire lennék féltékeny vagy irigy?

Sajnálni azért nem kell őt, mert ha annyira szar lenne neki elmenne normális munkát végezni. Ebben ő alárendelt, nem is kicsit. Alapból jóban vagyunk, de nem azért kap pénzt, hogy kiverje az ágyneműmre..

tegnap 20:15
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Ha értenéd a dolgod, nem kéne magához nyúlnia. De annyira rossz veled, hogy inkább magának is örömet szerez, hogy el tudja viselni azt a pár percet, amíg befejezed.

(Szarkazmus OFF)

Tegyél alá papírtörlőt, ha nem akarsz ágyneműt mosni.

tegnap 20:28
 17/20 A kérdező kommentje:

Pont ez a jó a prostiban, hogy nem nekem kell értenem a “dolgom”. Az a dolgom, hogy hátradőljek és hatalmasat élvezzek benne.

Ha velem élvez a következő mi lesz? Szopjam le és még fizessek is érte? Szerintem onnantól kezdve elvárások lennének és azt nagyon nem szeretném, de érdekes más nézőpontokat olvasnom.

tegnap 22:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért fizetnél te? Simán rá élvezhetne nálam, nyilván élvezi valamennyire.
ma 00:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak unatkozott közben. (Unalmamban néha magamhoz nyúlok én is, bár nem szex közben jellemző ez, prostiknál elképzelhető hogy már uncsi nekik…)
ma 00:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Jézusom, nem fér a fejembe, hogy a kérdező hogyan lehet ennyire önközpontú, önző, és már-már nárcisztikus.

Ha ez a hiszti ténylegesen azért van, mert jujj a lepedő koszos lesz, csak azt ne, akkor miért nem cseréled le addig, vagy mész te hozzá?

Az már csak hab a tortán, hogy te azt gondolod, hogy jogodban áll egy embert egy tárgyként kezelni csak azért, mert pénzt adsz neki.

Nem tudom ki bántott téged ennyire, de remélem hogy rendbe fogsz jönni valamikor.

ma 04:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!