Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kollégiumban volt már részed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégiumban volt már részed valamilyen erotikus élményben?

Figyelt kérdés
Mi történt?
jan. 16. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
jan. 16. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Sokaknak volt. Igen sok ilyen kérdés van erről. Nagyon ajánlom megnézni őket:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=koll%C3%A9g..

jan. 16. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú lesz, és nem tömény szex élmény, szóval ha nem tetszik bocsi, de velem történt.

Szóval 5 éve szeptemberben kezdtem a középiskolát, kollégista lettem, a kollégium kimondottan az iskola kollégiuma volt, az iskolának az egyik épülete is volt a kollégium, csak fiúk voltak, viszonylag kis létszámú kollégium, egy szobába 2-3 ember maximum.

Nem igazán jöttem ki a szobatársammal, nem volt vele bajom, de nem is bírtam, magányos voltam, szóval jobb híján januárban regisztráltam Romeora, nyilván kamu születési adatokkal, mert nem voltam 18.

Egyszer csak rám írt egy srác, hogy szívesen ismerkedne velem, ismerkedés alatt kiderült, hogy Ő is koleszos, csak ő 11.-es, és egy szinttel feljebb. El is mentünk randizni a szomszédos plázába, ettünk egy kínait, majd bent a wc-ben megcsókolt, és megkérdezte, hogy járunk-e, igent mondtam, de innen jött a neheze sajnos :D

Ugyanis mind a kettőnknek voltak szobatársai, hotelre nem volt pénz, meg nem is voltunk 18 évesek, tél volt, szóval a szabadban sem jöhetett szóba,nyilván a wc-ben szintén nem lehetett szexelni, szobacsere meg elég fura lett volna, + bele se ment volna se az Ő se az én szobatársam a cserébe, és olyan intervallum meg nem igazán volt, hogy tartósan szabad legyen a szoba szóval abban a hónapban csak maradtak a titkos csókolózások a WC-ben, meg a közös hoki.

Aztán szerencsére a szobatársam bukott 6 tantárgyból félévkor, meg sok igazolatlanja összegyűlt, ezért kiiratták a szülei a kollégiumból, leköltözött hozzám a pasim, gyújtottunk gyertyákat, rendeltünk pizzát, és aznap este el is vette a szüzességem.

Sajnos ugye nem lehetett vadul szexelni, hogy ne halasztódjanak a nyögések, meg a csattogás, szóval óvatosan kellett szexelni, de volt, hogy minden nap csináltuk, és hát 2x le is buktunk.

Szerencsére mind a két esetben a világ legtoleránsabb és legkedvesebb emberei előtt, 2x a takarító előtt, egyszer a gumis zacskót találta meg takarításkor az ágyunkon, akkor mondta, hogy őt nem zavarja, ha egymással vagyunk, szerinte cukik vagyunk.

Egyszer meg lógtunk óráról, üres volt a kollégium, éppen a lábam a pasi nyakában, erre nyílik az ajtó, és a takarító volt…:D

jan. 16. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én koedukált koliban voltam de nagyon odafigyeltek hogy ne szökjünk át (külön folyosó volt a fiuknak lányoknak + a társalgó-ebédló-tv szoba). Egyszer az egyik srác egy farok selfivel adta vissza a fényképezőmet. Meg volt egy srác aki mindig átkarolt hátulról, csak az oldalamhoz ért hozzá de éreztem hogy nagy húspénisze van :D konkrét dolog nem volt
jan. 16. 18:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Közös hokik voltak, meg egyik szobatársam kiverte nekem párszor
jan. 16. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
“ettünk egy kínait” - mi volt az? :)
jan. 16. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egymásét kivertük,csak ennyi volt koliban.
jan. 17. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#6: ez a kerdes merult fe benned a iro storyja kapcsan? Siman lehet hogy szezammagos csirke tojasos rizzsel 🤔🤌🏼😂
jan. 17. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megdugott a szobatarsam
jan. 18. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Egymás előtti merevedések és abból kialakuló közös hokik.
jan. 19. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!