Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azt mondják hogy a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják hogy a szexuális orientáció nem változtatható mégis sok olyan férfival beszéltem már itt aki azt írta hogy régebben lányokra is vágyott most meg már fel sem áll rájuk neki. Akkor most az igazság?

Figyelt kérdés
ma 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ezt én se értem. Nekem is van ilyen ismerősöm, aki totál nőbolond volt, aztán egy buliban megdugta egy csávó és azóta 180 fok. Totál bemelegedett.
ma 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van ilyen?
ma 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van ilyen, csak itt a sok mindent tudó okostojás jobban tudja. Én is ilyen vagyok és ismerek mást is…
ma 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Köztudott tény, hogy a börtönbe kerülő hosszú itéletes férfiak minimum bik lesznek 90 százalékban.
ma 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem megváltoztatható. Amiről beszélsz az a biszexek egy részére jellemző és nem megváltoztak ők (azaz nem heterók voltak és meleggé váltak), hanem "ciklizál" a szexualitásuk. Az is megesik, hogy egy ciklusuk évtizedekig eltarthat. Vagy ott van az a bizonyos "fluid" dolog amit már egy jó ideje hangoztatnak angol nyelvű reddit-en már-már idegesítő módon mintha azt szeretnék mondani, hogy az mindenkire érvényes lehet és hogy nem léteznek életük végéig igaz melegek meg heterók.

[link]

[link]

ma 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Lényegében #6 leírta, amit akartam. Sokan elnyomják magukban a homoszexuális vágyaikat. Vagy mert nem állnak készen arra, hogy saját maguknak bevallják, vagy külső nyomás miatt. Ezért lesznek “nőbolondok” mert jaj ők márpedig heterók. Aztán elszakad egyszer a cérna. De az is megeshet, hogy valaki biszex, de a saját neme felé jobban húz.
ma 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez az egész téma úgy fingfűrészelés, ahogy van.

Az egész irányultságosdinak csak azért van ekkora jelentőség tulajdonítva, mert egyszer valakik azt állították, hogy erkölcsi szempontból bűn a saját nemeddel szexelni, és így nyilván k.rvára nem mindegy, hogy erkölcstelennek születik valaki, vagy menet közben rontják el.

Ha ezt a moralizálást kihúzzuk a képletből, az egésznek kb annyi jelentősége marad, mint a zenei, vagy gasztronómiai ízlésnek.

ma 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Magam példáját tudom mondani.

Volt barátnőm, szexeltünk.

Ő kezdeményezte mindíg jobban aktust.

Inkább a szopatásért voltam oda

Hagy megdugjam nem igazán élveztem, de betudtam annyival hogy ennyi a szex!? Nagyobb a felhajtás körülötte, igazán nekem nem jelent semmit.

Tudtam hogy valami másra vágyok, de mire?... Nem is foglalkoztam vele.

Egy fesztiválon közös ismerős haverja volt egy meleg srác, beszélgettünk semmi szex nem volt a téma nagyon erős erekcióm lett majd szét robbant a farkam mikor beszélgettem vele, mindent is láttam a képzeletemben ott helyben megdugtam Volna. Akkor jöttem rá hogy mi a helyzet velem.

100% meleg vagyok.

Kívülről nézve igen fura, de valahol belül mindíg tudtam csak el volt temetve talán mint egy rossz emlék. Nem akartam meleg lenni, meg akartam felelni a társadalmi elvárásokn ak. Mivel a barátnőm nem kívántam, egy random srácot meg ott falhoz vágtam volna és halálra basztam volna gondolatok ugrottak be.

Már nem volt kétségem mi a helyzet.

ma 11:32
 9/10 anonim ***** válasza:
85%

Na emberek,a 9-esnél jobban senki sem írhatta volna le a lényeget.

Ezt a választ sok nős és álhetero emberkének el kellene olvasnia, értelmeznie és úgy élni, hogy legalább magát el tudja fogadni !

Értelmetlen dolog ha az ember saját magát kínozza , hazugságban él és ehhez másokat biodíszletnek használ..

Megéri ? Aki kínlódik magával, tudja,hogy nem... Csak sokan későn jönnek rá, amikor elmegy az élet java, rengeteg elhalasztott lehetőség,kihagyott érzelem.

ma 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem 13 evesen a lanyok és nem sokkal kesobb még szinten 13 evesen a fiuk és azota is igy van
ma 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!