Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak, Menczer Tamásró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak, Menczer Tamásról mit gondoltok? Bejön nektek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

jan. 14. 18:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Arcra nem rossz, szophatna.
jan. 15. 12:53
 12/18 Oldfire ***** válasza:
100%
Egy győkér.
jan. 15. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Azt most nem írnám le teljes őszinteséggel, hogy mit gondolok róla, mert 3 évre kitiltanának (vagy örökre), de kinézetre nekem semmi extra. Átlagos. Se nem hű de jó, se nem mocskosul ronda. Olyan semmilyen. Elmennék mellette az utcán úgy, hogy észre se venném. Férfiként meg nem tudok tekinteni rá, mert egy férfi nem ilyen. Egy férfi erős, ha kell, de nem agresszív és indokolatlanul arrogáns. Egy férfi kiáll a gyengébbekért és szót emel az igazságtalanság ellen, nem pedig beleáll valakikbe, ha utasításra leszólnak neki fentről. Egy férfinak van gerince, van tartása, van erkölcsi értékrendje a saját ideológiájának megtartása mellett is. Ezeket én benne nem látom. Nekem ő kívülesik a "férfi" kategórián. Nem Férfi (nagybetűvel, a szó nemes értelmében), hanem férfi (a biológiai nemét tekintve). És nem Ember (szintén nagybetűvel, a szó nemes értelmében), hanem csak egy átlagos ember (a rendszertani besorolást illetően). Semmi extra.

(Mellesleg hasonlítsuk már össze az ő intellektusát pl. a Gulyás Marciéval. És és Föld a kettő. Marci intelligenciája iszonyú szexi!!! Menczeré meg... Inkább hagyjuk. Mint amikor a Tarlós beleüvöltött 10 centiről bömbivel a Karácsony arcába. Ez minden csak nem intelligencia. Inkább annak a teljes hiánya.) Intelligencia nélkül meg nem szexi egy pasi.

jan. 15. 15:09
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon ellenszenves.
jan. 15. 17:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hányinger a pasi!
jan. 16. 04:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint nem jön be.
jan. 16. 14:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Undorító feje van.
febr. 4. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a legkisebb baja, hogy büdös a szája.

Ezzel mindent elmondtam.

febr. 5. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!