Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miben segíthetnék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben segíthetnék?

Figyelt kérdés

Van egy gyermekkori barátom. Nagyon közel álunk egymáshoz. Ha valamelyikünket bántja valami, mindig megosztjuk egymással és segítünk egymásnak.

Néhány nappal ezelőtt felhívott, hogy tudnánk-e beszélni, mert valamit el szeretne mondani, de szeretné személyesen. Beleegyeztem. Aggódtam, mert általában ha így hív fel akkor valami olyan történt ami nagyon megviselte. Mikor odaértem és leültem a lakásán egy fotelba, akkor nyíltan kimondta, hogy ő a férfiakat szereti. Szinte sírva mondta ki. Én meg fogtam magam és egy szó nélkül megöleltem. Hálás voltam, hogy ennyire megbízott bennem. Ezek után beszéltünk még pár órát. Tapintatosan megkérdeztem, hogy mióta biztos abban, hogy meleg. A válasza az volt, hogy a munkahelyén jött egy új alkalmazott, akivel hamar megtalálták a közös hangot. És akkor jött rá, hogy meleg. Megkérdeztem, hogy az új alkalmazottal alakul-e valami? Azt mondta igen, voltak pár randin és minden jól alakult. Nagyon büszke vagyok rá, hogy boldog.

Próbáltam óvatos lenni azzal kapcsolatban, hogy elmondta-e a szüleinek. Mint kiderült én voltam az első akinek elmondta....sohasem hittem volna, hogy a bizalom ennyire soros köztünk.

Megkérdeztem, hogy tervezi elmondani a szüleinek. Azt mondta szeretné, ha maguk jönnének rá, mert nem akarja, hogy sokként érje őket, mert eddig mindig heterónak gondlolták a szülei.

Ezzel kapcsolatban szerintem ha szeretné, hogy tudják, akkor jobb nyiltan elmondaná nekik, de nem tudom, hogy ez mennyire lenne jó ötlet. Neketek mi a véleményetek..

jan. 13. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a leheto legnagyobb tamogatast megadtad neki, azt, hogy pozitivan viszonyultal hozza.

A szuleivel kapcsolatosan szerintem jobb elmondani mint eveken at sunnyogni es feszultsegben elni. Ez viszont az en velemyem, szerintem ha megkerdi mondd el a te velemnyed de ne eroltesd. Ez az o dontese kell legyen.

jan. 14. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
jan. 14. 09:50
 13/13 anonim ***** válasza:
A lehető legnagyobb támogatást adtad meg Neki! Ez egy folyamat amiben a szülei is sorra fognak kerülni. Azt Ő fogja érezni, hogy mikor. Te abban tudod Ő segíteni amiben eddig is, stabil pont vagy akiben bízni lehet, aki felé meg lehet nyílni. Ez elmondhatatlanul nagy, hatalmas dolog!
jan. 14. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!