Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eselytelen aktivnak lennem így?
22 cm hosszú, viszonylag vastag penisszel rendelkezem.
2 sráccal próbálkoztam, egyikkel sem sikerült túl jól a dolog.
Fájt nekik, pedig tapasztaltabbak voltak, hosszú előjáték, tágítás volt, de mégsem volt igazi az élmény, és az orál sem lehetett durva.
Létezik olyan, akivel menni fog, vagy engedjem el?

Szerintem olyat keress akinek bejön a tágítás és hasonló dolgok.
Én elég nagy dildóval szoktam gyakorolni (25/7cm) de rendszeresen dugok is olyannal akinek hasonló mérete van mint neked, simán bírom előjáték nélkül full tövig.
22/f

Nem esélytelen,
Meg kell tanulnod ki szűrni azokat akik csak vágynak rá de bírják,és létezik olyan is aki gond nélkül betudja fogadni tövig.
Kicsit idősebb rutinos, profillal rendelkező partnert keres, és írd ki hogy xxl, van alattad - titkos Amálkákat meg tilcsd azonnal-lesz bőven.

Egyáltalán nem esélytelen. Jó úton haladsz, meg fogod tanulni használni a "varázspálcádat". Addig is türelem, ahogy a többiek is mondták írd ki az XXL méretet, hívd fel a figyelmet, hogy ezt nem mindenki bírja és Te olyat keresel aki bírja is nem csak szájal, fantáziál, ábrándozik, stb. úgy ahogy a #14-es is mondja. Után tiéd lesz a világ. ;D
Kívánom, hogy sok-sok örömben legyen részed!

Nekem volt nemrég egy 22 cm és partnerem, de kB 10 perc alatt sikerült kutagulni és a hatalmas szerszám nagyon nagy élvezetet nyújtott...
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!